Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
becali morutanı 15 den aşşa vermez şu golden sonra hiç vermez adam dennis mani 13 e sattı bizde öyle bi para yok

morutana 15 vereceğine toplam 10 milyona bruma + onyekuru pakedi yap şampiyonsun zaten bunu görmek zormu

rumenler tarafından dolandırılmamızın?:berkan:
Yıllar evvel forumda Hagi'nin Romanya milli takımının yeni hocası olacağı haberi düştü , konusu açıldı. Eski mizahşörlerden bir arkadaş ``Rumenleri toplar yine.`` yorumu yazarak like rekoru kırmıştı. Bazı şeyler değişmiyor forumda.

Yıllar evvel forumda Hagi'nin Romanya milli takımının yeni hocası olacağı haberi düştü , konusu açıldı. Eski mizahşörlerden bir arkadaş ``Rumenleri toplar yine.`` yorumu yazarak like rekoru kırmıştı. Bazı şeyler değişmiyor forumda.
:asd:
ironi yapmıştım üstat yanlış anlaşılma olmasın . 1 haftadır dolandırılıyoruz diye ağlıyor millet

Son düzenleme:
Morutan karakterli adam demek ki öyle transfer olurum diye yatan bir adam değil. Baksanıza çıkıyor Aslan gibi oynuyor, transfer olur ya da olmaz formanın hakkını veriyor. Alırız ya da alamayız ama büyük yetenek büyük oyuncu olacak.

Cicaldau varken tokatlandıkları takıma bugün fark atmaları neyin göstergesi dersiniz
Geçende demiştim bu criova mal gibi takım 38 maçta 33 gol zor atmışlar 11 ini Cicaldu atmış. Ileri gidemiyorlardi hazırlık maçını izledim olimpiakosla

Yalnız espri iyi. :asd:

becali morutanı 15 den aşşa vermez şu golden sonra hiç vermez adam dennis mani 13 e sattı bizde öyle bi para yok

morutana 15 vereceğine toplam 10 milyona bruma + onyekuru pakedi yap şampiyonsun zaten bunu görmek zormu
reis sıkıldık artık onlardan yav taze kan lazım

reis sıkıldık artık onlardan yav taze kan lazım
elinde patlarsa napıcan kayyummu atıcaklar klübe kimse galatasaraydan büyük değildir

Romanya'da teknik direktörlük yapan Yüksel Yeşilova: "Yetenekli bir futbolcu ve iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak handikapı, biraz ağır. Galatasaray seviyesinde midir? Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Cicaldau için 6.5 M € çok fazla."

Milliyet

bak hagi yaptığımız adama ne diyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt