Abdurrahman Çelebi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 275
- 286
- 258
Fiyatı arttı :crushed: :crushed: :crushed:Morutanin menajeri instagramdaki hikayesini silmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyatı arttı :crushed: :crushed: :crushed:Morutanin menajeri instagramdaki hikayesini silmiş
elinde patlarsa napıcan kayyummu atıcaklar klübe kimse galatasaraydan büyük değildir
Romanya'da teknik direktörlük yapan Yüksel Yeşilova: "Yetenekli bir futbolcu ve iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak handikapı, biraz ağır. Galatasaray seviyesinde midir? Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Cicaldau için 6.5 M € çok fazla."
Milliyet
bak hagi yaptığımız adama ne diyolar
aga herkes adamı hagi yaptı adamın hızı yokmuş hantalmışonu hagi yapan salaktır reis ya bosver ne takıyosun sen onları
Normal haliyle bile bizde tutacağını garanti göremiyordum ki söylentiler doğru ise ciddi bonservis bedeli istiyorlarmış. Sonraki seneler için, bedavadan biraz pahalıya alınırsa itirazım olmaz, bu sezon kendisinden bir nebze fayda alırsak da ekstradır; bakış açım bu...İsmail Çokçalis'in ameliyatını bizim kulüp doktoru Yener İnce yapmış. O rapor alacaktır illaki sakatlığın son evrelerine doğru. O rapor dogrultusunda ucuza getirmeye çalışabilir bizim yönetim
FC Buzau'da fitness antrenörüymüşBU antrenormuymus orda

Fenerli çıkma olasılığı nedir ya da tinerciFC Buzau'da fitness antrenörüymüş![]()
hiç izlemedikleri çok açıkaga herkes adamı hagi yaptı adamın hızı yokmuş hantalmış
%1907Fenerli çıkma olasılığı nedir ya da tinerci
Bu konunun zirve noktasi 2007 Copa Americasi.Aklıma gelenler:
- Ahmed Musa ile adımiz geçti D.K gruplarında 2 gol attı yazın.
-Trezeguet Aston Villa küme düşse bize gelecekti, son haftalarda 2 gol 1 asist yaptı Villa kümede kaldı.
- Moder ile adımız çıktı milli takıma seçildi.
- Morutan ile adımız geçti neredeyse kendi yarı sahasından gol attı.
Böyle şansa sokayım.
Yüksel Yesilova bilirkisimi yav. Öyle agirda gelmedi ama bilmiyorum. Usain Bolta göre mi soyledi acepaga herkes adamı hagi yaptı adamın hızı yokmuş hantalmış
Yahu senin ironi yaptığını anladım zaten , tepkine katıldığımı belirtmek için yazdım.ironi yapmıştım üstat :s