Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elinde patlarsa napıcan kayyummu atıcaklar klübe kimse galatasaraydan büyük değildir

Romanya'da teknik direktörlük yapan Yüksel Yeşilova: "Yetenekli bir futbolcu ve iki ayağını da kullanabiliyor. Ancak handikapı, biraz ağır. Galatasaray seviyesinde midir? Doğrusunu söylemek gerekirse biraz şaşırdım. Cicaldau için 6.5 M € çok fazla."

Milliyet

bak hagi yaptığımız adama ne diyolar

onu hagi yapan salaktır reis ya bosver ne takıyosun sen onları

Ligin seviyesi cok kotu bu arada dayanamadim gozlerim kanadi benfica marsilya macina gectim

Sürekli yabancı oyuncu haberi çıkıyor hiç yerli haberi yok RTE kuralı degistircekmi acaba duyummu geldi bizimkilere

Scout transferine güveniyorum ben arkadaş. Hepsi iyi olacak değil ucuz da olacak değil parasını da cebimden ödemiyorum. Zevk alın şu futboldan , forumda asosyal çok hasta var sosyal medyada da takıntılı tipler bu gençlik

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Screenshot_20210725-182615_Samsung Internet.webp

İsmail Çokçalis'in ameliyatını bizim kulüp doktoru Yener İnce yapmış. O rapor alacaktır illaki sakatlığın son evrelerine doğru. O rapor dogrultusunda ucuza getirmeye çalışabilir bizim yönetim
Normal haliyle bile bizde tutacağını garanti göremiyordum ki söylentiler doğru ise ciddi bonservis bedeli istiyorlarmış. Sonraki seneler için, bedavadan biraz pahalıya alınırsa itirazım olmaz, bu sezon kendisinden bir nebze fayda alırsak da ekstradır; bakış açım bu...

Aklıma gelenler:

- Ahmed Musa ile adımiz geçti D.K gruplarında 2 gol attı yazın.
-Trezeguet Aston Villa küme düşse bize gelecekti, son haftalarda 2 gol 1 asist yaptı Villa kümede kaldı.
- Moder ile adımız çıktı milli takıma seçildi.
- Morutan ile adımız geçti neredeyse kendi yarı sahasından gol attı.

Böyle şansa sokayım.
Bu konunun zirve noktasi 2007 Copa Americasi.

Tam Baptista’yi transfer etmek icin Real’i ikna etmisken, golleri bir bir siraliyordu Brezilya milli takiminda. Ardindan Schuster kendisini takimda tutma karari alip, iyi de bir sezon gecirmisti Real’de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt