Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
😂

Ekli dosyalar

• IMG_20210726_005704.webp
    IMG_20210726_005704.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 129
Luyindama sakatlık yaşamasaydı bugün 10 m euro rakamlarını kimse beğenmezdi ama o sakatlık inanılmaz geriye götürdü keşke hiç sakatlanmasaydı
Sakatlanmadan önce Luyindama devre arası 15'e gidecek haberleri çıktığında bu paraya satanları hain ilan ediyorduk forumca. Çok çabuk unutuyoruz çok.

Gedson ya bu hafta gelir ya da benfica son güne kadar tutar uygun bir takıma kiralar

Benfica hazırlık maçında denemediği topçuları takımda tutmuyor belli ki silmişler dicem ama alternatifi fazla yok gedsonun

şikeciler ardı ardına hazırlık maçları almışlar bizimkiler ya beceremiyor yada avrupa maçları beleşe hazırlık diye düşünüyor galiba

Bu becali manyagi bizden baya para koparir gibime geliyor. En az 8 milyon olur bonservisi. Morutan bu paraya deger mi soru isareti.
Parayi ne verecegi belli olan gedsona gömmeyi tercih ederdim sahsen

Beyler biraz olumlu taraftan yazacağım dalga geçmeyin ve en son bir soru soracağım.

Şimdi diyelim ki Falcao ve Feghouli'den kurtulduk.
Diagne'den 5 milyon €
Yedlin'den 3 milyon €
Luyindama'dan 5 milyon € geldi.

Artık diyelim ki Morutan için Becali'nin istediği 15 milyonu verecek duruma geldik.

Bu parayı Gedson'a mı yatırmak mantıklı olur yoksa Morutan'a mı yatırmak?

Ben şahsi fikrim ben tüm parayı Gedson'a basarım. Bence her türlü daha yükseğe satarız.

Gigi Becali, Olimpiu Morutan için kendisine herhangi bir teklif gelmediğini açıkladı. Becali, Morutan'ın maç sonu açıklamalarına şaşırdığını söyledi. (Sport Ro)

Morutan kendi basina bize transfer olacak sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt