Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan olur yada Doan olur isme takılmıyorum ama sağ kanata umarım Ghezzal gelmezde ona vereceğimiz maaşı bonservise verip iyi potansiyelli bir genç kanat alırız.
Ben pavona bile tavdim,ama morutan isi ciddi anladigim kadari ile bakacagiz abi

Morutan olur yada Doan olur isme takılmıyorum ama sağ kanata umarım Ghezzal gelmezde ona vereceğimiz maaşı bonservise verip iyi potansiyelli bir genç kanat alırız.
Muhtemelen Morutan ile Ghezzal'in maliyetleri birbirine yakın. Ghezzal'in 3 hatta 3.5 milyon maaş talebi konuşuluyordu, ayrıca bonservisi de var. 4 yıllık bir sözleşme ile 3.5 milyondan 14 milyon gider yapıyor, bonservisini de eklediğimizde en iyi ihtimalle 3 desek 17 milyon yapıyor. Morutan için istedikleri bonservisi versek bile 1.5 milyondan 4 yıllık sözleşme Ghezzal ile aynı maliyete geliyor toplamda. 1.5 milyon falan da vermeyiz zaten muhtemelen.

fiyatını düşürme mevzusuna bile girmiş shdhdhhdh

Muhtemelen Romanya'da Galatasaray'a büyük sempati ve sevgi ver. Hagi ve Popescu sağolsun.

Biz varya böyle potansiyeli görmezden geliyoruz. 1-2 tane başarısız transfer yüzünden böyle pazara girmeye çekiniyoruz.

Bizim böyle ülkelerden adamlar almamız ve forma satışı yapmamız ve gelirlerimizi arttırmamız şart.

Tarihin en iyi oyuncularından en iyi bizde oynadı ve bu bize büyük artı getiriyor.

Çocuğun gözleri gülüyor Galatasaray'ı duyunca. Bunu elde etmek şu anda imkansız.

Bizim Romanya ile ilişkileri iyi tutmamız lazım. 100 kişi formamızı istese bile kardır.

elimizde 1 tane forvet var bize mutlaka 1 tane pivot özellıkli forvette lazım

Beyler biraz olumlu taraftan yazacağım dalga geçmeyin ve en son bir soru soracağım.

Şimdi diyelim ki Falcao ve Feghouli'den kurtulduk.
Diagne'den 5 milyon €
Yedlin'den 3 milyon €
Luyindama'dan 5 milyon € geldi.

Artık diyelim ki Morutan için Becali'nin istediği 15 milyonu verecek duruma geldik.

Bu parayı Gedson'a mı yatırmak mantıklı olur yoksa Morutan'a mı yatırmak?

Ben şahsi fikrim ben tüm parayı Gedson'a basarım. Bence her türlü daha yükseğe satarız.
Morutan'a 15 verilmez makismum 7-8+ bonus+ paya bitirebiliyorsan bitirirsin. Gedson'a da 15 veremeyiz 8-9+ pay+ bonusa bitirmeye çalışırız onuda. Ama illa Gedson mu Morutan'a mı parayı yatırırsın dersen Gedson derim. Kanat daha rahat bulursun ayrıca Gedson bir kere nmilli takıma çıkarsa değerini 2'ye katlar pasaport avantajı da var.

Kadro planlamamiz biraz garip ilerliyor gitmesi gerekenler çıksa elden aşırı rahatlayacaz. Yani mevcut durumda ardanin akbabanin bile şutlanmasi lazım lanet yabancı sınırlaması elimizi kolumuzu bağlıyor.

hırsız 8jkli dursun dönemınde çuvalla para harcayıp en dogru oyuncuları bulmustuk o kadro kac defa sampiyon oldu

yani paraya cok takılmayın kadro dogru kurulup sampiyonluk gelirse para misliyle cıkıyor yeterki çalmasın birileri
O dönem çok maaş vermiştik bonservis sıkıntı değildi ama Maicon'a bile 8 m euro verdik şu an Maicon parasına Morutan alabiliyoruz fark burada başlıyor :D

Manyak Olaru için bile 10 istemiş.

FCSB Başkanı Gigi Becali: "Olimpiu Morutan'ın açıklamalarına şaşırdım. Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadık. Alexandru Cicaldau transferinden önce de bir kişi Darius Olaru için ne kadar istediğimi sordu, 10 Milyon € dedim ve konu kapandı." [Sport]

Olimpiu Moruțan: "Daha ucuza transfer olabilmek adına ilk iki maç kötü oynadım. Şaka yapıyorum. Galatasaray'a transfer olursam mutlu olurum. Neler olacak göreceğiz." [GSP]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt