Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef 3 golü musli yedirdi.birinde topla oynadı birinde hatalı çıkış yaptı birindede amatörün yemeyeceği golü yedi.muslera gibi peofesyonel bi oyuncu için aslında iyi bişey oldu ,profesyonel oyuncular böyle bi geceden sonra silkelenir ve kendini bulur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonlar liginden elendikten sonra kendine gelse ne olacak renkdaş? Şu fakirlikte gitti canım 15 milyon Euro.

A sporda nevzat dindan muhteşem istihbarat şefimiz , luyindama' in 2.5 milyona satılacağını söyledi :)

Malen Dortmund’a gitmiş. Olası bir maçta oynasaydı kanatlarımızı 5 kat daha fazla yıpratırdı

Adam Uruguay milli takımının da kalecisi aynı zamanda. Şimdi kalede yerli bir kaleci olsa ve muslera ile ilgileniyor olsa videosunu izleyip muslera yı kesinlikle almalıyız diye dolanırsınız ortada... :)

Biraz da umut ;

Rakiplerimizin kadro anlamında çok güçlendiği söylenemez fb iyi bir forvet alırsa durum degisebilir..

Biz gedsoni ve morutani alabilirsek ciddi anlamda revizyona girmiş olacagiz... Sağ bekten hiç verim alamadik sol bek sakatti ortaya cicaldau geldi keremin ilk devre 0 katkısı olmuştu Mohammed devre arası geldi ligin ilk yarısi fatih ve okanla maça çıktık..
Tüm bu olumsuzluklara rağmen 2 gol averajiyla şampiyonluğu kaçırdık bu yıl onyekuru dışında dişe dokunur bir eksiğimiz yokken tonla artıya sahip olduk..
Bu şartlarda şampiyonluğa en yakın ekip bizim olmamız lazim

Öyle deme renkdaş bu yıl -çok şükür- Etebomuz yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manchester isteseydi maasida verirlerdi musleraya bence...

Acaba biz mi çok büyütüyoruz gözümüzde diye düşünüyorum..

Ghezzal da aynı mesela , herkes çok övüyor ama Avrupa'dan bir talibi yokmuş..

Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize :)
Be relax , Morutan is fake , Gedson + surprise rw is ok

( The sun01)
Hocam burdaki the sun01 ne demek?

muslera berbat bir maç çıkardı hatta belki tanımadığımız biri olsa maçı sattı derdim ama Muslerayı bir maçla gömen çok kişi gördüm, toparlar kendini. Şimdi "futbolu bıraksın, satılsın" diyenlerde form tutması sonrası "muslera ya şampiyon yapacak" der.

Ben yıllardır yüksek maaşından hayıflanıyorum, hakediyor falan lafları da gerçekçi değil. Son yıllarda sadece ligde iş yapıyoruz, 10 maç kazansak Muslera'nın maaşını ödemeye yetmiyorken bu şartlarda bir kaleciye yüksek maaş vermenin de manası yok.

Muslera maliyet anlamında hep çok pahalı bir kaleci oldu, her sene ŞL oynamadığımız sürece bizim bu maaşları kaldırma ihtimalimiz yok, 300-500 bin euroya oynayan sayısız kaleci çok iyi iş yaptı Avrupa'da son dönemde.

Muslera'nın net bir kötülüğü de yıllarca savunma kurgusuna doğru düzgün önem vermedik o var diye, lider özellikli stoperler getirmedik, bekler genelde hep ofansif oldu, durumu fayda/maliyet ekseninde değerlendirmek gerekiyor.

Maaşını 2.5'a düşürdüğünde de bunları söyledim 10 senede 40 milyon euro maaş vermişiz, 1 milyon euro nete oynasa çok mu kaybederdi yani, o maaşı anca Körfez ülkelerinde kazanabilir şu an. Ülkesine dönse 100 bin euro verirler.

Yasak bi kaynaga gore onyekurunun menajeriyle gorusmusuz ve kiralamak istiyomusuz yine

Manchester isteseydi maasida verirlerdi musleraya bence...

Acaba biz mi çok büyütüyoruz gözümüzde diye düşünüyorum..

Ghezzal da aynı mesela , herkes çok övüyor ama Avrupa'dan bir talibi yokmuş..

Ah musleram , öyle seviyorum ki seni , ama bazen yaptığın kritik hatalar ve üstüne yabancı kuralı olunca , alternatif 1 türk olsa mi diye düşünmeden edemiyorum , hakkını helal et bize :)
Muslera yaşlandı zaten bunu kabul etmek lazım bu saatten sonra herhangi bir transfer yapamaz Muslera bir kac sene daha durur şimdiden çalışmasını yapmak lazım bizim mantığımız kaleci gitsin sonra alalım mesela şuan 1 milyon euro ya gelecek vadeden bir yabancı kaleciyi alırsın oynatma şartıyla bir kulübe kiralarsin bizde bu yok

Muslera için forumda gereksiz bir algı var. Muslera Avrupa’daki birçok takımın kalecisinden iyi. Hatalı gol yemesi mutlaka olacaktır. Ama 10 senede kazandırdığı maç sayısı çok fazla. Çok uzağa gitmeye gerek yok geçen sene Kadıköy performansını bile yapabilecek kaleci çok az. Ya da Süper Final zamanı kazanılan şampiyonlukta yaptıkları. Fatih gibi kalecilerle Zapata gibi karpuzcularla Leo Franco gibi gözü görmeyen kalecilerle oynamak müstehak size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt