Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Muslera'nın maddi yönden eleştirilecek bir yanı yok, Cana'nın bonservisini aldığımız bedelden sayarsak toplamda 12-13 milyon euro gibi bir para verdik. Bizim için acayip fazla bu para. Maaşı da hep yüksekti. Yalnız 10 senedir(sakatlandığı süreç hariç) bir kere bile kaleye bakıp da buraya adam lazım demedik. Keşke her yatırımımızın böyle verimliliği ve sürekliliği olsa.

İlla ki teklif de gelmiştir kendisine ancak zaten 13 milyon verdiğimiz yerde bu adamı satmamız için ya Muslera'nın gitmek istemesi gerekiyordu ya da bu parayı çıkarabileceğimiz bir bonservis teklif edilmeliydi(20 civarı). İkisi de olmadığı için takımımızda kaldı. Genelde de çok iyi bir performans aldık.

Genel iyi oyununun yanında ekstrem performanslar verdiği periyotları da az değil. Özellikle 14/15 şampiyonluğunda ben bir numaraya Nando'ya yazarım.
Herifin bi sampiyonluk modu var ahb. O modu açınca muthis isler yapiyor.

Guardiolanin 16 tane yardımcısı varmış , FT hocamız saolsun bu sene bizi masrafa sokmayip selcukla necatiyle falan yetindi :)

Kaptanıma karşı bu forumda kalkışma var. Canım yeşil formalı kaptanım allah seni başımızdan eksik etmesin.

İrfancanı alıp muslerayı dehlemenin vakti geldi de geçiyor bile. Doğancan da olabilir ama o kadın bize günahını 5 m eurodan aşağı satmaz

Admirim simdi kizacaksin ama adamlar cat cat 2 tane 50m luk stoper alma ihtimali ve ekonomik gucu var. Biz göndersek muhtemelen koray avciyla devam ederiz. Yani demek istedigini anliyorum ama basimidakilere guvenmiyorum..

Ben zaten göndermeliydik demedim maaşı şu şartlarda fazla diyorum ha 1-1.5 verdik diye Muslera gitmek isterse de gitmeliydi, burada mevzu 1 milyon euroluk riske girmemek değil, doğru yönetim anlayışı gösterebilmek.

Sebebi de çok basit ligde 40 maç var, 10 maçını kazansan kalecinin maaşını bile ödeyemiyorsun ee geçen sene Avrupa'ya da gitmedik, UEL kazandırsa max 10 milyon euro kazandıracak.

Napalım yani vefa göstereceğiz diye eksi bütçeye mi düşelim, yıllarca kazandırmışız kazandıracağımızı niye % 40 vergili ortamda 4 milyon euro brüt maaşlı sözleşme yapıyoruz.

Dün trt sporda Fırat diye bir adam " Muhammed Mustafa iyi golcü ama çok iyi bir futbolcu mu , bilemiyorum çünkü ceza sahası içi golcüsü , ceza sahası dışında pres gücü düşük ve takıma katkısı düşük " diye eleştirdi..

Donakaldim.
Bunu oynadigi ilk macta goremeyen ikinci macta anlamaliydi zaten onda da goremeyen futbol izliyorum demesin

Keske onlar gibi ekonomi ve marka gucumuz de olsa da dedigini yapip hemen yerini doldurabilsek. Gomisi gönderdik yerini doldurmadan sezonu bitirdik 🤣
Iyi de 13 milyonu Cagne'ye verdin. 2 ay once Haaland'i para yok diye almadin. Ayrica Gomis iyiyken gonderildi. Acikcasi Muslera gecen sene extra 1 - 2 mac harici vasatti. Hadi bu sene neyse ama seneye 7'ye dusunce kesinlikle yerli kaleci sart

Biz irfan can eğribayatı çok rahat alırdık. Adana celil Yüksel fiyatına sattı irfanı. Takas teklif etsek alırdık.
Ya sunu bi anlayalim artik, alsak bizde sans bulup kendini gelistiremeyecekti. Ha alip kiralasaydik desen de busefer tarihimizde böyle transfer olaylari yok derim gene ben hakli cikarim. Önce böyle tranferler yapmaya baslayalim, sonra konusuruz bu dedigini

Yine isim vermeden karşıdakine saydıran üyeler türemiş. Bak alıntı yapar sizi rencide ederim adamın sabrını taşırmayın. Önce bir okuduğunuzu anlayın sonra fikre katılmıyorsanız saygı içinde kendinizinkini yazın. Karşınızdakini aşağılamaya kalkmayın.

Muslera Altaydan iyi kalecidir aksini iddia eden de yok. Ama ülkemizdeki kural belirsizliğinin aleyhimize silah gibi kullanılıyor olması kalecinin Türk olmasını zorunlu kılıyor. En iyi yerli kalecinin de Altay olması sebebiyle Altay'ı istemek mantıklı bir zihnin ulaştığı doğal bir sonuçtur.

Ayrıca evet Muslera yaptığı saçma sapan hatalarla zaten zor olan turu mucizelere bırakmış ve bir avuç inciri berbat etmiştir. Ayrıca evet kendisi dünyanın bu yaşta en çok kazanan ikinci kalecisidir. Altay'dan iyi olması bu gerçekleri değiştirmiyor.
Nerelerdeydin renkdas :cry:

Bunu oynadigi ilk macta goremeyen ikinci macta anlamaliydi zaten onda da goremeyen futbol izliyorum demesin
Tamam da öğreteceksin bunları, olmuş genci sana niye 4 milyon euroya versinler, alıp geliştireceksin sonra da pazarlayacaksın, aksini bizim bütçelerimiz bundan sonra kaldıramaz.

Ya neyin kafasını yaşıyorsunuz Muslerayı eleştirecek kadar. 1 maç kötü oynama hakkı yok mu futbolcuların ? Sakatlık yaşamasa geçen sene ilk yarıda kalede Muslera olsa yine şampiyonduk.

Bizden 1 milyon euro istediler, Göztepe'ye 500 bin euroya vermişler diye duydum ama kesin bilgi değil.
Nedense Türkiye de bize gelince 2 katı 3 katı artıyor fiyat. Bu büyüklere özel tarife dicem o da değil. Birde adana yani Fatih Terim'in en hakim olduğu şehir de bize böyleyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt