Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Elmas: "Galatasaray'ın gelecek yıllarını kurtaracak bir kadro planlaması yapıyoruz. PSV mağlubiyetinin paniğiyle büyük hatalar yapmayacağız."

Burak Elmas: "TFF, getirdiği değişiklik önerisinde, Tahkim Kurulu ve UÇK'nin yönetim tarafından atanması zorunluluğunu getirdi. Bu şekilde bu kurumların bağımsızlığa kavuşacağı düşünülüyor. Biz de Kulüpler Birliği'nde, diğer kulüplerle ciddi bir çalışma yaptık."
Burak Elmas: "Teklifimizi vereceğiz. Umarım bu da TFF'den geçecektir. Spor Yasası'nda da, spor mahkemesi kurulması önerisinin pakete koyulmasını öngörüyoruz."

Burak Elmas: "Göreve geldikten sonra, dönem dönem eleştiriler oldu. Bunları dikkatle diniliyoruz. Tüm eleştirilerinizden ve tavsiyelerinizden gerekli dersleri çıkarmaya devam edeceğiz. Her türlü eleştiri ve tavsiyeye açığız."

Benfica nın hiç düşünmediği hazırlık maçında bile son dakkalarda oyuna aldığı adama bile acaba diyoruz. Aylardır görüşüyoruz. İlk 11 den direk oyuncu alıyor olsak tamam dicem.
Sadece son maçta 4 dk oynadı. Diğer maçlarda 45'er dakika oynadı adam.

Yaşı biraz genç olsa tartismasiz almamız gereken kaleci Malatya'da ki ertactir

Becalinin 1.5 gun once yaptigi konusmalari ısıtıp ısıtıp önümüze koymayin ya

Uykum geldi,azcik kestireyim ya.iyi günler arkadaşlar

Açık konuşayım , eskiden FB şampiyon olacağına bjk olsun derdim , biz potadan düşersek bjk kazansın isterdim ki beni ayakta tutan şey FB nefretidir..

Ama bu bjk'lilerin karaktersizlikleri , arkadan iş cevirmeleri , sonradan görme olmalarinl, ikiyüzlülüklerinin cermiş olduğu tiksinçlik FB nefretimi aştı geçti bile.

FB en azından düşman olduğunu açık açık söylüyor , ortama göre oraları buraları oynamıyor , 1 dost 1 düşman rolleriye girmiyor , her alanda her fırsatta açıkça laf söyleyip tavırlarını koyuyorlar.

O yüzden Allah düşmanında mertini versin , bjk ins küme dusersin de geldiğiniz b.k çukurunu hatirlayip aman dilersiniz.

Carsiymis , Tff yalayıcısı sonradan görme spor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt