Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taylan'a da alıcı çıkmaz mı yav 4-5m euroya

Herhalde sormuşlardır elemana bu nasıl oldu diye.Ciddi manada ronaldonun dizine benziyor.

Herkes yabanci siniri degisecek derken HY degismeyecek Nihat’in yakinlarindan bilgi aldim diyordu

Gedson’un da iptal oldugunu HY aciklamisti ilk, yonetimden aldim bilgiyi diyordu

Tarafimiz artik belli
hiç bi bilgim olmamasına rağmen yabancı sınırının değişmeyeceğini ben de biliyordum. yukardan gelen emri kim değiştirebilmişki.

Bu arada yarın ki maç için defansta bekleyelim gol yemeyelim falan derdi olmayacak sanırım. Hezimete hazır olmakta da fayda var. Zira hocanın sözlerinden yarın saldıracağız çok koşacağız anlamını çıkardım. Defansta açıklar verebiliriz.

hiç bi bilgim olmamasına rağmen yabancı sınırının değişmeyeceğini ben de biliyordum. yukardan gelen emri kim değiştirebilmişki.

Blöf yaptığını düşünüyorum nihatın ,klüpler gerçekten net bi şekilde tepki verirse mecbur onaylar nihat.blöfü yememeli klüpler ama satanlar olursa hamsiler f5 ve karga satar diğer kulüpleri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O keli tekme tokat dövsem içim soğumaz, basıcam sonunda federasyon binasını.
çimento torbası asalım tff binasına
1627406867884.webp

Dorukhan sag bek türk kaleci ve Halil. sol kanatta türk olabilir. Istersen olur yani

Bizim defans bölgesinde iki tane orta sahada bir tane yerli oynatmamız lazım.
Kanatları kesinlikle fark yaratacak adamlardan oluşturmamız lazım.Bizi ileriye götürecek adamlar kanat oyuncularıdır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Blöf yaptığını düşünüyorum nihatın ,klüpler gerçekten net bi şekilde tepki verirse mecbur onaylar nihat.blöfü yememeli klüpler ama satanlar olursa hamsiler f5 ve karga satar diğer kulüpleri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dediğin gibi çebi ve ağaoğluna güvenilmez ama dığerleri diretmeli. anlaşmazlık ortaya çıkarsa belki nihata emir verenler yeni bir emirle durumu değiştirebilir. ama önce baya bi toz kalkması lazım kolay iş değil

Herkes yabanci siniri degisecek derken HY degismeyecek Nihat’in yakinlarindan bilgi aldim diyordu

Gedson’un da iptal oldugunu HY aciklamisti ilk, yonetimden aldim bilgiyi diyordu

Tarafimiz artik belli
Emre seni severim de ne bu Haluk sevgisi sende, akraba mı yoksa

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.Sınır değişmedi.Stoperi yerli yapmak mantıksız.Ben bir şekilde oynayacak 3 yerlinin taylan berkan ve kerem olacağını dusunuyorum.Tabi yerli rotasyonu döner.Emre kılınç girer, bay girer vs. Ya da kaan ayhan falan çekeceksin.Dieng falan yazılıyor ama gelse bile nasıl oynayacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt