Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bi bilgim olmamasına rağmen yabancı sınırının değişmeyeceğini ben de biliyordum. yukardan gelen emri kim değiştirebilmişki.Herkes yabanci siniri degisecek derken HY degismeyecek Nihat’in yakinlarindan bilgi aldim diyordu
Gedson’un da iptal oldugunu HY aciklamisti ilk, yonetimden aldim bilgiyi diyordu
Tarafimiz artik belli
Ooo biz böyle dersek Becali coşarcicaldauya 6.5 verebiliyorsak morutan icin 9-10 cok degil bence
morutan faniyim realist dusunemiyorumOoo biz böyle dersek Becali coşar![]()
Biliyorummorutan faniyim realist dusunemiyorum![]()
hiç bi bilgim olmamasına rağmen yabancı sınırının değişmeyeceğini ben de biliyordum. yukardan gelen emri kim değiştirebilmişki.
çimento torbası asalım tff binasınaO keli tekme tokat dövsem içim soğumaz, basıcam sonunda federasyon binasını.
aynenBiliyorum
Daha adı yokken biz Morutan başlığındaydık
Dorukhan sag bek türk kaleci ve Halil. sol kanatta türk olabilir. Istersen olur yani
taylan'a da alıcı çıkmaz mı yav 4-5m euroya
dediğin gibi çebi ve ağaoğluna güvenilmez ama dığerleri diretmeli. anlaşmazlık ortaya çıkarsa belki nihata emir verenler yeni bir emirle durumu değiştirebilir. ama önce baya bi toz kalkması lazım kolay iş değilBlöf yaptığını düşünüyorum nihatın ,klüpler gerçekten net bi şekilde tepki verirse mecbur onaylar nihat.blöfü yememeli klüpler ama satanlar olursa hamsiler f5 ve karga satar diğer kulüpleri
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre seni severim de ne bu Haluk sevgisi sende, akraba mı yoksaHerkes yabanci siniri degisecek derken HY degismeyecek Nihat’in yakinlarindan bilgi aldim diyordu
Gedson’un da iptal oldugunu HY aciklamisti ilk, yonetimden aldim bilgiyi diyordu
Tarafimiz artik belli
Bence bir yabancı orta saha daha olurMuslera sacha luyi marcao pva taylan berkan cica kerem mohamed morutan. Kadro böyle olacak gibi.