Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.577
- 13.515
- 2.538
Maasinin ucte birini bile odeseler gondermek lazim. Zararin neresinden donersek kardir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşının tamamını öderlerse sorun yok 3.5 milyon euroya gitmiş gibi olursözleşmesinin son senesi ne kiralığı yaw
Arttırıyorum üstüne biz biraz para versekte olur 1m gibi falan para verip 2.5 onlar ödese de olur.Maaşının tamamını öderlerse sorun yok 3.5 milyon euroya gitmiş gibi olur
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cifte keyifsacha grey mahmut sag bek rotasyonu mu _
terim'in yüregi yeter mi buna
Üstüne sen para verirsen nasıl olur hem 3.5 ver hem de 1 milyon ver.Arttırıyorum üstüne biz biraz para versekte olur 1m gibi falan para verip 2.5 onlar ödese de olur.
Sonuçta düz matematik 3.5>1'den büyük ve 2.5 m cepte kalmış oluyor![]()
hassan şaş?Adana Demirspor'un en büyük eksiği Adanalı bir hocaVar bi hayalimiz..
sarper de degişik topçu bi avrupa kiralık yapsa o zaman bu postuna üzülebilrisin
Muhtemelen yakin gelecekte gerceklesecek. FT yonetiminde curuyen gs yeni bir td ve genc kadrosuyla saha kalkacak. FT'de buyuk basarisizliklarin ardindan Adana yolu tutacak. Herkes mutlu olacak.Adana Demirspor'un en büyük eksiği Adanalı bir hocaVar bi hayalimiz..
Üstüne sen para verirsen nasıl olur hem 3.5 ver hem de 1 milyon ver.
Yani maaşının 1 milyonunu biz verelim demek istedin herhalde.![]()
Mahmut PSV macinda ilk 11 oynayabilir. Tur zaten gitti sayilir. Kendini gösterirse neler olur belli olmaz.
Samet Aybaba adanalı değil miydi ???Adana Demirspor'un en büyük eksiği Adanalı bir hocaVar bi hayalimiz..
Osmaniye linci yolluyorum sana bi saniyeSamet Aybaba adanalı değil miydi ???
Osmaniyeliymiş, osmaniye neredeyse adanada sayılır![]()