Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koreli stoper için dış basını karıştırdığımda Porto ile anlaşamamasının nedeni Porto’nun teklif ettiği 5 yıllık sözleşme ve yüksek çıkış opsiyonuymuş. (Sanırım 50 milyon) Oyuncu daha kısa sözleşme ve çıkış opsiyonu istiyor.
daha büyük ligleri hedeflemesi güzel.

dunku mactan sonra kac euro kazandık?
avrupa ligine ayakbastı parası yok mu?

Nereden izliyorsunuz bro bi dmden bi hal hatır sorsana bana

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
morutanın maç başladı beyaz forma 11 numara(forma numarası belli olmuyor sağ içte oynayan kısa boylu herif morutan)

Morutan nasildir bilmem ama gitmek icin maçi satan adamin karakterinde birisi ile kesinlikle iş yapılmaz.

Mıy mıy konuşmasının yanında bir de palavra atmıyor mu adamı boğasım geliyor. Dinazor Kaan Ayhan nerede

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

morutan'dan bir yol olmayacağını kabul edip başka oyunculara yönelelim

Terim'in kadro iyi olmadığı hiçbir dönem başarısı yok. Ekonominin içinden geçmediği hiçbir dönem başarısı yok. Ona verilen imkanlar ve destek başka hiçbir tdye verilmedi kulüp tarihinde. İş yapan herkeside daha palazlanmadan başka efsane olamaz mantığıyla kulüpten gönderip hazır kadrolara çok kondu. Ve bugüne kadar 96-2000 kadrosuda dahil hiçbir kadroyu çöp etmeden oyuncuların değerlerini, fiziklerini ve mental durumlarını sıfırlamadan bırakmadı. Karadelik gibi bı adam. Aldır yıldız oyuncuyu eski takımındaki antrenmanlarla fizikle takımda parlasın 1 sene sonra Ömer bayrama dönüşsün. Bu döngünün değiştiği tek bir futbolcu bile yok. Sistem hiçbir zaman olmadı takımda. Pirlo haklı beyler hiç tatava yapmaya gerek yok.
Pirlo haklı, Drogba haksız yani... :)

Futbol iyi oyuncular ile oynanır lafını söylerken, bu adam sadece iyi oyuncular ile başarılı olur lafı saçma olmuş.

Bak hala söylüyorum Fatih Terim'i eleştiriyorum zaten. Ama boş beleş bir td olduğunu söylemek kadar abesle iştigal bir durum olamaz. İmkan olduğunda neler başarabildiğini sizler de çok iyi biliyorsunuz ama eleştirmek yerine bel altı vurmaya çalışıyorsunuz.

morutan 800 bin euro anca eder

çok sıradan görünüyor

muhtemelen hızı yetmediği için kanat oynatmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt