Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cicaldau'nun eski takımı da elenecek muhtemelen ilk maçı 1-0 kaybetmişlerdi

Birisi kulübün sahibi, diğeri seçilmiş başkan. Biri rahatça para sokabiliyor, diğer tarafta parayı sokmak için yollar düşünmen lazım yoksa Banklara birliğine gidiyor ilk. Elmas';ın 10 gün söylemi yüzünde eleştirinden çok doğru o ayrı bir mesele.

Terim roportajinda sanirim Morutani kastedip, bize gelmek icin.iyi oynamiyor dedi. Bu herif, ayrilmak icin, bile bile penalti kacirip oynamiyorsa, sen de oynarken de, baskasina gitmek icin aynisini yapar. Karakter cok onemli, once prensip diyen hocamizin roportajinda ki o cumlesi eger ben yanlis anlamadiysam buyuk yanlisti. Kontratli oyuncuysan, sonuna kadar oynarsin. Benim ne cikaldu ya 6.5 ne de morutana 8, 10 vermeyi aklim almiyor ortada becali ile baska hesap yoksa. Goz goruyor, bunlar ahim sahim adamlar degil. Romen gazeteciler dahi cikaldu ya 6.5 milyona fazla dediler. Hem parani kaptir hem ilkeni. 2. Si daha kotu. Gelecegini hepten verirsin.

berkan'ı listeye ekleyebilmemiz için ne zamana kadar gelmesi gerekiyor ?

Terim roportajinda sanirim Morutani kastedip, bize gelmek icin.iyi oynamiyor dedi. Bu herif, ayrilmak icin, bile bile penalti kacirip oynamiyorsa, sen de oynarken de, baskasina gitmek icin aynisini yapar. Karakter cok onemli diyen hocamizin roportajinda ki.o cumlesi eger ben.yanlis anlamadiysam buyuk yanlisti. Kontratli oyuncuysan, sonuna kadar oynarsin.

yav Morutan saka yapmisti hocada o sakanin ustune bunu dedi (kendisi de saka yaparak)

bunu nasil baska yerlere cekebiliyorsunuz anlamiyorum

Terim roportajinda sanirim Morutani kastedip, bize gelmek icin.iyi oynamiyor dedi. Bu herif, ayrilmak icin, bile bile penalti kacirip oynamiyorsa, sen de oynarken de, baskasina gitmek icin aynisini yapar. Karakter cok onemli diyen hocamizin roportajinda ki.o cumlesi eger ben.yanlis anlamadiysam buyuk yanlisti. Kontratli oyuncuysan, sonuna kadar oynarsin.
Eşeğin kulağına su kaçırmak nedir kısa bir özet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt