Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.914
- 5.188
Aynen öyle işine gelirse 3 taksit 5m diyip çekileceksin. Satsın bakalım seneye 1 senelik sözleşmesi kalıyorMorutan max. 5 milyon Becali bey
Işine gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle işine gelirse 3 taksit 5m diyip çekileceksin. Satsın bakalım seneye 1 senelik sözleşmesi kalıyorMorutan max. 5 milyon Becali bey
Işine gelirse
kap gelmez malesef
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eurak belmas
Ilk teklifimiz 5 olacak diyordu rumenler. Hemen kabul etsinler yoksa masadan kalkalimMorutan max. 5 milyon Becali bey
Işine gelirse
berkan'ı listeye ekleyebilmemiz için ne zamana kadar gelmesi gerekiyor ?
Oyuncuların kalitesiyle alakalı bir mevzu değil.Becali’nin takimi daha balon bir takimi yenemiyor ondan sonra da cikip oyunculari icin 10-15 milyon euro istiyor ha
Terim roportajinda sanirim Morutani kastedip, bize gelmek icin.iyi oynamiyor dedi. Bu herif, ayrilmak icin, bile bile penalti kacirip oynamiyorsa, sen de oynarken de, baskasina gitmek icin aynisini yapar. Karakter cok onemli diyen hocamizin roportajinda ki.o cumlesi eger ben.yanlis anlamadiysam buyuk yanlisti. Kontratli oyuncuysan, sonuna kadar oynarsin.
Eşeğin kulağına su kaçırmak nedir kısa bir özetTerim roportajinda sanirim Morutani kastedip, bize gelmek icin.iyi oynamiyor dedi. Bu herif, ayrilmak icin, bile bile penalti kacirip oynamiyorsa, sen de oynarken de, baskasina gitmek icin aynisini yapar. Karakter cok onemli diyen hocamizin roportajinda ki.o cumlesi eger ben.yanlis anlamadiysam buyuk yanlisti. Kontratli oyuncuysan, sonuna kadar oynarsin.