Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1627305133924.webp

ideal başarılı olabilecek bir kadro yapabilir misin rdaş ismi geçen oyunculardan?
İsmi geçen oyunculardan ziyade..
Mesela yerli hakkımızı en az 2 defans oyuncusunda kullanmalıyızz.
kerem kesinlikle ilk 11 olmamalı.
bir kanatta marutan,ghezall tarzı bir kanat diğer tarafta lookman tarzı bir adam.
Daha öncede yazdım alır dorukhanı sağ beke koyarım,bünyamini koyarım genede sol kanatta fark yaratan bir kanat alırım.

Evet bu yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor. bazı oyuncuları mecbur yazıyoruz. İşte bu yüzden diğer mevkilere daha net daha üst düzey oyuncular almak gerekir.

steaua'nın sağ öne başka oyuncu alıp merkeze çektiği morutan bizde sağ kanadı nasıl uçuracak ?

lütfen vazgeçelim

İsmi geçen oyunculardan ziyade..
Mesela yerli hakkımızı en az 2 defans oyuncusunda kullanmalıyızz.
kerem kesinlikle ilk 11 olmamalı.
bir kanatta marutan,ghezall tarzı bir kanat diğer tarafta lookman tarzı bir adam.
Daha öncede yazdım alır dorukhanı sağ beke koyarım,bünyamini koyarım genede sol kanatta fark yaratan bir kanat alırım.

Evet bu yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor. bazı oyuncuları mecbur yazıyoruz. İşte bu yüzden diğer mevkilere daha net daha üst düzey oyuncular almak gerekir.
Sağ beke dorukhanı koyup,sol kanat alacaksın.Peki,anladım sağol.

Becalli paramiz var diyor ama bizim bundan haberimiz varmi

Morutan için klasik fıyat koparma çabası
açıklamalar. Sonra bizim taraftan yarın öbür gün sağ açığa alternatif isimler dolaştırılcak medyada ve beccali cavcav beyin geri adım atması beklenecek. Zaten bu keratanın max ederi 8M€.

Küfür etmem diyenler sanırım hiç samiyene fener BJK maçına gitememiş veya gitmiş tüm stad ana avrat küfür ederken kulaklarını kapamış.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Küfür etmem diyenler sanırım hiç samiyene fener BJK maçına gitememiş veya gitmiş tüm stad ana avrat küfür ederken kulaklarını kapamış.
NFVAKS FAA
Forumun kurallari var kardes. disi aslanlar , junior aslanlar okuyor burayi. Saygili olalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt