Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.630
- 104.523
- 5.238
eee Berkan sağlık kontrolündeydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu başkan yapacan, Abdülüde yardımcısıAdam tam 1 Abdur. Rumence anani cotunden... diyo mudur acaba sinirlenince?
sıra gelmemiştir hastanedeeee Berkan sağlık kontrolündeydi?
Müsterih değil Müşteri oldukBerkan ile her konuda anlaşmışız. Müsterih olalım.
BAY ile de her gün her konuda en az bir defa anlaşıyorduk, 1,5 ay sonunda gelebildi.
Yaptığım hesaba göre Berkan ile de önümüzdeki günlerde her gün en az bir defa anlaşabilirsek Berkan yaklaşık iki üç hafta içerisinde ekibimize dahil olur.
Müsterih olalım.
Napalım üstad? Bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur!Müsterih değil Müşteri olduk
Renkdaş bi dedikleri bi dediklerini tutmuyorkiBaşkan yarın transferler var filan diyordu. Gece mi açıklayacağız acaba.
Birde kadroyu bugün mu yarın mi bildirmek zorundayız. Maçtan 1 gün önce 3 tane mi bildirebiliyoruz yine
Saddam hüseyin olsaydı aslanlarla aynı kafese koyardı .galiba öyle bişey mi yapmış ya da kırbaçtan mı geçirmiş bişey yapmıştı sanki
Kırbaçtır o yav![]()

eee Berkan sağlık kontrolündeydi?
Doğru adamlar alsinlarda başka birsey istemiyorum. Geç olsun bu saatten sonra birsey olmaz tren kacti zatenRenkdaş bi dedikleri bi dediklerini tutmuyorki
izlediğim yerde goruntu kalitesi düşüktü yaw popescuyu ayırt edemedim@Yusuf Kara maçta Popescu nasıl oynadı? Becali artık Popescu’ya da güvenmiyorum demiş. Gerçi yarın bir gol atsın 300 milyon € der.
Herkes öyle diyor konuşmalarından da anlaşılıyor zatendeli mi lan bu

izlediğim yerde goruntu kalitesi düşüktü yaw popescuyu ayırt edemedim45dk + penaltılar izledim ztn

muhteşem derecede orjinal manyak bir herif
Morutan bence gelecek