Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüfeyi geçtim üfenin de yarısı yani çift üfe. Şu an için %30a tekabül ediyor bu rakam. Böyle giderse,

16
19
22 gibi bir şey oluyor.

Son sezonda da devam ederse 4 senede 77 milyon liralık anlaşma.

Berkan daha ucuza gelecek bonservise rağmen.
Manyak kerizce bi anlaşma. Dorukhanı sakatlıktan sonra bunlar hiç takip etmedi sanırım. Dümdüz topçu oldu adam

Ardaya yıllık kaç para verdiğimizi sorabilir miyim gençler...
5 milyon Tl diye biliyorum. 8 milyon Tl diye Nevzat haberi çıktı ama aynı Nevzat hoca için 3 milyon euro dedi ki sonra Hoca'nın 20 milyon Tl civarı alacağını daha güvenilir kaynaklar açıkladı.

Arda 4-5 alır maks.

Ömer'e verilen 7de de önceki alacaklarının eklendiği söyleniyordu, o sözleşmeyi anlamak güç.

Ha bu Dorukhanın aptalca sözleşmesini mübah kılmaz, 2 milyon euro gömmüş senelik.

Manyak kerizce bi anlaşma. Dorukhanı sakatlıktan sonra bunlar hiç takip etmedi sanırım. Dümdüz topçu oldu adam

Hazırlık maçında Abdülkadir sakatlanınca güvenemeyeceklerini anladılar. Mecbur Dorukhan’a sarıldılar. Dorukhan’da fırsatı iyi değerlendirmiş, tam 90’a atmış golü ama hem İsmail hem de Dorukhan sakatlanırsa iyi gülerim bunlara.

Arda 4-5 alır maks.

Ömer'e verilen 7de de önceki alacaklarının eklendiği söyleniyordu, o sözleşmeyi anlamak güç.

Ha bu Dorukhanın aptalca sözleşmesini mübah kılmaz, 2 milyon euro gömmüş senelik.
arda'ya da geçen sene pek ödeme yapılmadı deniyordu.

ömer'deki durum onda da geçerli olabilir.

Arda 4-5 alır maks.

Piyasa çok yüksek ptt liginde bile 3-5 milyon alıyor oyuncular.

arda'ya da geçen sene pek ödeme yapılmadı deniyordu.

ömer'deki durum onda da geçerli olabilir.
Valla Arda'nın gelmesine %100 karşı biri olarak kuruş ödediğimizi sanmıyorum da 0 yazsam Polyanna yapacaklar diye yazmıyorum.

Arda rezalet bir karakter olsa da iyi Galatasaraylıdır, diğer yerliler için bu lafı etmem.

Valla Arda'nın gelmesine %100 karşı biri olarak kuruş ödediğimizi sanmıyorum da 0 yazsam Polyanna yapacaklar diye yazmıyorum.

Arda rezalet bir karakter olsa da iyi Galatasaraylıdır, diğer yerliler için bu lafı etmem.
olabilir.

taraftarlık bir tarafa futbol sonrasında da kulüpte kalmak istediği için bu gibi durumlarda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum.

5 parasız Olympiakos kadar olamadık kaç senedir şu Avrupa’da, St Johnstone’dan çekinecek hale geldik. Ah Fatih hoca ah!

Gedsona 2,5 kiralama bedeli, 15 milyon zorunlu opsiyon istemiş Benfica Via Serhan Türk (A Spor)

Morutan 10 milyondan aşağı inmemiş Becali, beklemeye geçmişiz.Toplamda 6 transfer daha yapacakmisiz Via Serhan Turk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt