Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.865
- 11.971
- 1.163
Tanganga aradığımız stoper zaten değil birde sakatlık geçmişi de çok fena bu işe hiç olumlu bakamıyorum sakatlıktan 20 maç kaçırmış geçen sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee bekti bu. Gene garip isler.
Şampiyonlar Ligi maçında izlemiştim özellikleri daha çok sağ bek gibi bize orada lider özellikli stoper lazım, Tanganga-Marcao uyumsuz geldi bana.Niye? Nerde izledin? Bu sonuca nasil vardin renktaş
Bu tarz hamlelerden vazgeçmemeliyiz.30 yaş civarı ancak bonservissiz fırsat transferi olursa almalıyız.Oda 2 ve 2+1 senelik kontratla.mutlaka eksiği vardır ama 22 yaşında ingiliz ve genç milli takımlarda da oynamış bir oyuncu olarak biraz kendini gösterirse pl yapabilir.
premier lig takımları britanyalı oyunculara çok para gömüyor.
kiralık + opsiyon deniyor. opsiyon olacağını varsayarsak güzel hamle olabilir bence.
Yalandir o zamanTanganga aradığımız stoper zaten değil birde sakatlık geçmişi de çok fena bu işe hiç olumlu bakamıyorum sakatlıktan 20 maç kaçırmış geçen sene.
O zaman yerine baba stoper + genç stoper + foyth düşünüyor tanganga yine 4.planda kalıyo. Gerçi Alder gittikten sonra orada kan kaybına devam etmesi ne kadar mantıklı anlamadım.
Biraz saçma ama acaba stoper 3'lüsü için Coady mi düşünüyor bu adam?
Dunyanin en buyuk kolpacisi.Özgür Sancar: Morutanin menajeri 21:45 cluj-İstanbul uçağına bindi.
Sabah olumsuzdu sallıyor herhalde kolpaci
Freepik stock fotoğrafları gibi duruyor yavGercek.
Spurs taraftarının yorumlarina bakmıştım, oyuncu seviliyor ve pl takimlarina kiralanmasi isteniyor
Tottenham taraftarlari bayagi övüyor kendisini.Bekleyip görelim belki o koreli cocuk gelirŞampiyonlar Ligi maçında izlemiştim özellikleri daha çok sağ bek gibi bize orada lider özellikli stoper lazım, Tanganga-Marcao uyumsuz geldi bana.