Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga aradığımız stoper zaten değil birde sakatlık geçmişi de çok fena bu işe hiç olumlu bakamıyorum sakatlıktan 20 maç kaçırmış geçen sene.

Opsiyon varmidir gercekten? Levy denilen keltos avrupada transfer görusmelerinde en uyuz adamdir. Normalde opsiyon koydurmaz

Bu tatanga baskanin bugun yarin ttansfer haberleri verecegiz son prosedurler görusuluyor dedigi oyuncular icinde mi acaba?

Dış basından görüp yazmış gibi. Bu haberi dün veren yer. Bu gün oyuncunun kiralanmakta tercihinin İngiltere'de bir kulüp olduğunu yazdı ve oyuncu ve kulübü bunun için bekleyecek diye ekledi yani olmaz bu iş. Min Jae Kim'e odaklanmakta fayda var. Dış basına göre Koreli'ninistediği şartları sunmuşuz Beijng Guan'daymış iş. Eğer oyuncun gerçekten kontratı bitiyorsa Aralıkta kulübüne Luyindama= Min Jae Kim + 3 milyon verin gibi bir teklif bile yapmış olabiliriz.

Morutanın menajeri clujdan havalandı istanbula geliyor
Özgür sancar a spor

mutlaka eksiği vardır ama 22 yaşında ingiliz ve genç milli takımlarda da oynamış bir oyuncu olarak biraz kendini gösterirse pl yapabilir.
premier lig takımları britanyalı oyunculara çok para gömüyor.

kiralık + opsiyon deniyor. opsiyon olacağını varsayarsak güzel hamle olabilir bence.
Bu tarz hamlelerden vazgeçmemeliyiz.30 yaş civarı ancak bonservissiz fırsat transferi olursa almalıyız.Oda 2 ve 2+1 senelik kontratla.

O zaman yerine baba stoper + genç stoper + foyth düşünüyor tanganga yine 4.planda kalıyo. Gerçi Alder gittikten sonra orada kan kaybına devam etmesi ne kadar mantıklı anlamadım.
Biraz saçma ama acaba stoper 3'lüsü için Coady mi düşünüyor bu adam?

Villareal Foyth'un opsiyonunu kullandı. 1 2 gün öncesine kadar Cristian Romero kesin gibiydi de bir anda haberler kesildi. Belki Davinson'a şans vermek istemiştir. Bir de Cameron Carter'a da ciddi süre veriyor hazırlık maçlarında. Belki onu tutabilir rotasyon için. Coady konusunu da bilemiyorum. Wolves'da baya tutuyordu onu ama Spurs'e getirir mi bilemedim.

Spurs taraftarının yorumlarina bakmıştım, oyuncu seviliyor ve pl takimlarina kiralanmasi isteniyor

Bildiğimiz sakar stoperlerden. Yanlış hatırlamıyorsam Mou forma vermese de Pochettino veriyordu. Potansiyelini o yüzden yüksek görüyor taraftarlar. Pozisyon bilgisi eksik ama mücadeleci stoperlerden. Kira olacak olması sebebiyetiyle fazla para harcamayacağız, bu olumlu ama Marcao ile tandemi kafamda oturmadı. Fener’de bulunan Szalai gibi birisi ile daha iyi bir ikili olurlarlardı ama ben Denayer benzeri bir hikaye çıkabileceğini düşünüyorum. Onun gibi zaman zaman hatalarda yapacaktır ancak yine de seveceğimizi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt