Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem sol hem sağ stoper isimleri geçti. Yeni bi savunma hattı iyi okur açıkçası Luyindama'ya laf ediyoruz da Marcao'nun da defoları bolca var ve gelişeceğe benzemiyor değerlendirmek lazım

Herkes fidan bagisliyor nereye dikiliyor bu fidanlar onu soyleyen yok fidan almakla ismi bitiyor sanki fidan cok pahali birsey devlet karsilayamiyor onemli olan bilincli sekilde devlet eliyle organize sekilde agaclandirma olmali devlet baslatmali kampanyayi sahislar destek vermeli
Dağa,bayıra devletin bir sürü alanı var bunları dikmek için.

Bizim Berna Başkan, Galatasaray söz konusu olunca Donnarumma fiyatı çeker, fiyat sormaya bile gerek yok. Kulübünün menfaatini Galatasaray düşmanlığının önünde tutmaktan aciz biridir...
Süper ligde çıkıp bonservis ödeyebilecek kaç tane takım var ki ? ben zannetmiyorum şu ligdeki 20 takımdan herhangi biri, herhangi bir oyuncusu ederini bulduğunda satmayacak kimse yoktur

Bugün Marcao hakkında uydurma bir transfer haberi çıktı kim çıkıp diyebilir ki Marcao ne pahasına olursa olsun satılmasın diye, bugün Fenerbahçe 'de Szallai 'ye hak ettiği bir teklif gelse ne diyecekler ki

Bence Kayserispor 'un da öyle bir şansı yok, mesela Alanya 'nın başkanı çok mu Galatasaray dostu ? Berkan 'ı satmam Galatasaray 'a diyebilir mi ?

Hem sol hem sağ stoper isimleri geçti. Yeni bi savunma hattı iyi okur açıkçası Luyindama'ya laf ediyoruz da Marcao'nun da defoları bolca var ve gelişeceğe benzemiyor değerlendirmek lazım
Marcao satiliyorsa 10 a bile razı olurum. He takımda en son gönderilecek adamlardan biri o baska

Bize şimdi lazım renktas hem sınır var hem Muslera mala bağladı.
Yani reis Muslera 'nın şu halinden ben de razı değilim de şu maaşıyla ve Fatih Terim 'in evlat takıntısıyla bugün Donnaruma gelse Fatih Terim tercih eder mi emin değilim

Fatih Terim 'in son 2 senedir futbolcu tercihlerini sportif başarıya göre yaptığına inanmıyorum işin açıkçası, ezbere dönüyor takım senelerdir

tanganganin gecen şubat gitmesine izin vermemiş mourinho

Bu son çıkan tantanga yi kotuleyenlerin oyuncunun defosu hakkiinda elle tutulur analizleri varmı? Ayrıca taraftari satılmasını istemiyormuş. Kumaşı olan biri ise gelsin. Defosuz mükemmel bir oyuncuyu almak bize göre degil

Yani reis Muslera 'nın şu halinden ben de razı değilim de şu maaşıyla ve Fatih Terim 'in evlat takıntısıyla bugün Donnaruma gelse Fatih Terim tercih eder mi emin değilim

Fatih Terim 'in son 2 senedir futbolcu tercihlerini sportif başarıya göre yaptığına inanmıyorum işin açıkçası, ezbere dönüyor takım senelerdir
Sınırda var o bakımdan şart. Bu les ligde orta sahayı ve defansı güçlü tutalım yeterlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt