Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani 18 yaşında bu kadar sivrilen bir performans görmek sevindirici. Bugün Trabzon ve Fenerbahçe taraftarları Uğurcan mı Altay mı diye birbirini yiyor ya bence 18 yaşındaki hallerinin Doğan Alemdar 'ın şu hali ile uzaktan yakından alakaları yoktu

Hani fiziği de çok iyi, çizgideyken kaleyi çok iyi kapıyor gerektiği zaman 6 yard box dediğimiz o alanı da çıkıp kullanıyor. Önümüzdeki sene şu performansı devam ederse hiç Galatasaray 'a filan uğramadan Top 5 lige giderse şaşırmam açıkçası Uğurcan 'dan da Altay 'dan da çok daha iyi bir kaleci olabilir 23-25 yaşına geldiğinde
Tamamen katılıyorum. En iyi yerli kaleci olacak birkaç yıl sonra. Şimdi harekete geçmezsek daha pahalıya patlar.

Bize denge stoperi lazım eğer sert bir 6 numara gelmeyecekse. Denge stoperi almıyorsak stoper almak da çok makul değil.
atlet bir stoperin işimize yarayacağını düşünüyorum. öne çıkınca yakalandığımız pozisyonlarda yetişebilecek bir adam iyi olurdu.

Süper ligde çıkıp bonservis ödeyebilecek kaç tane takım var ki ? ben zannetmiyorum şu ligdeki 20 takımdan herhangi biri, herhangi bir oyuncusu ederini bulduğunda satmayacak kimse yoktur

Bugün Marcao hakkında uydurma bir transfer haberi çıktı kim çıkıp diyebilir ki Marcao ne pahasına olursa olsun satılmasın diye, bugün Fenerbahçe 'de Szallai 'ye hak ettiği bir teklif gelse ne diyecekler ki

Bence Kayserispor 'un da öyle bir şansı yok, mesela Alanya 'nın başkanı çok mu Galatasaray dostu ? Berkan 'ı satmam Galatasaray 'a diyebilir mi ?
Fiyat odaklı düşün. Bedava aldığı adam için 3.5 milyona (?) müşteri bulmuş, futbolcu da deli gibi gitmek istiyor. Biz o kadar istekli olmasak, başka talibi de çıkmasa, mesela 1 milyona satar mıydı sence?..

Doğan da satılır elbette; mesela 3 m gibi bir fiyat söz konusu olsa, alınmasını ister miydin?..Belki forumda en çok maçını izlemiş biri olarak, ben istemezdim şahsen. Bütün maçlarını katı savunmayla oynamış, skora ihtiyacı olduğu maçlarda bile açılmamış bir takımdı, geçen yılki KS...Ha 1 m gibi bir rakama o risk alınsın isterdim, fazlası olmamalı...

Sınırda var o bakımdan şart. Bu les ligde orta sahayı ve defansı güçlü tutalım yeterlu
Yani büyük ihtimalle Berkan / Taylan / Kerem ve Emre Kılınç dörtlüsünden 3 tanesi oynayacak ligde. Önümüzdeki yıllarda bu sayı dörde beşe yükseldiği zaman önce PvA ve Muslera yerine yerli oyuncu bakabiliriz biri 30 diğeri 35 yaşında

Berkan gecen yil bu zamanlarda Sion’un oyuncusuydu ve orada A takim ile sadece 2 maca cikti. 1 yil sonra bize geldi. 23 yasinda. Alanyaspor’da iyi bir cikis yakaladi, umarim uzerine koyup devam eder.

Kaç milyon Euro altına kadar açıklamıyorduk?

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen gün gibi olur mu kap ardından bir kap daha şeklinde.

Tamamen katılıyorum. En iyi yerli kaleci olacak birkaç yıl sonra. Şimdi harekete geçmezsek daha pahalıya patlar.
Biz bu kafayla gidersek yarın öbür gün Lyon 'a Nice 'e filan transfer yaparsa yedekte kalsın da bedelsiz kiralayalım 1 yıllığına diğere bekleriz

Anca o zaman aklımıza gelir bu çocuğun iyi bir kaleci olduğu

Tamam sevindik, oldu bitti.

Sıradaki hedefe odaklanalım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt