Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Totenhamlilar sövüyorlar habere,burdakileri bosver.sabah aksam ayak tenisi yapiyolar nobette.
Aslında burada ne her gelen veya ilgilenilen oyuncuyu körü körüne savunmak lazım nede çöp muamelesi yapmak lazım. Birazcık mantıklı yorumlar yapmak lazım.

Benim sene başından beri savunduğum ve yapmamız gereken üst düzey liglerin kalburüstü takımlarında tutunamamış veya kadroda düşünülmeyen oyunculara yönelmek.
Riski daha az olur.
Ben ingiliz stoperin bize gelmesi durumunda başarısız olma ihtimalini çok az görüyorum.

Mesela morutan transferindeki başarısızlık riskini daha fazla görüyorum. Alınmasın demiyorum.Fakat 8-10 milyon gibi paraların bu adam için çok fazla olduğunu düşünüyorum.

Steaua Bükreş Başkanı Becali: "Sanırım takımda rahata alışan futbolcular var. Maaşlarından da memnunlar. Öyle görünüyor. İki futbolcuyla yolları ayıracağım. Şimdiden güle güle. Takım Avrupa'da yokken onlarla ne yapayım ben?"

İkisi birden olmazdı ve Berkan' ın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Profil itibariyle Berat yerine Salih' i isterdim ki vücut dili-konuşmaları filan çok antipatik biri ayrıca, y.vşağın önde gideni gibi...
İşin defansif tarafında kullanacağımız oyuncu olabilir Berat, Berkan 'ın ise daha çok top kullanma becerisiyle derin toplarıyla fark yaratacak oyuncu olacağına inanıyorum

Doğrudan bir defansif orta saha performansı beklemiyorum Berkan 'dan. Mesela Gedson 'un olmadığı durumda

Berat-Berkan
Cicaldau

İyi bir orta saha olabilirdi

Abartmış olmayayım, oynadığı maçların 3/4 ünü seyretmişimdir. Tutulabilecek topları tutması bile yaşından ötürü büyük başarı sayıldı; öyle harikalar yarattığı bir maç hatırlamıyorum. Soğukkanlılığı ve ardışık pozisyonlardaki konsantrasyonu iyi...

Dediğim gibi, 1 milyona filan denenmesini isterdim. Fatih ve Çipe' den şimdiden daha iyi, Okan' la eşdeğer görüyorum...
Penaltı kurtarmak dışında ekstrem bir özelliği olduğuna inanmıyorum

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cicaldau takımı elendi bakalım denilen gibi listeye eklenecek mi?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

top çalacak, presçi, çabuk orta saha. (gedson :uhu:)

çalımcı, driblingçi kanat (asla ve kat'a morutan olmamalı)

luyindama'yı satabilirsek stoper

halil dervişov

bunlar haricinde 3 yerli hususunda işimize yarayacak bir yerli daha gelmeli. defans olursa iyi olur.
Halil topa vurmayi öğrenmeli son vuruş kötü bile değil 0 onun dışında topla arası baya iyi özellikle bir anda dönüşleri prime Torres havası veriyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İrfan Can Kahveci veya Salih Uçan transferleri o kadar zoruma gitmedi de Berat Özdemir transferi gerçekten zoruma gitti. 22-23 yaşında tertemiz bir defansif orta sahaydı Berat

Hatta bugün bile 3-5 mil.€ bonservis ile gelmesini çok isterdim, mesela bu akşam Berat 'ın yanına gelmiş olsaydı Berkan Kutlu çok çok iyi bir ikili olabilirlerdi
Bambaşka işler döndü orada boşverin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt