Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.619
- 110.665
- 4.878
abi bu paralar ne yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo herkes ayni fikir'de ikiside gidebilir , ben Marcaoyu 10 milyona bile birakirim sahsen Luyindamayi'da 4 milyon'a.
ama bence gitmesi gerek once Luyindama sonra Marcao
abi bu paralar ne yaw
fransada 500-600 alıyor benim bildiğim ama 1.3 nedir bunun vergisi de varsu sacma sapan kuraldan dolayi yillik 300k zor alacak olan adam 1,3 miliyon euro alacak , nasil bir istir bu ya.
Bologna Theate icin 6,5 milyon euroluk teklif yapmis oostendeye , onumuzdeki hafta oraya gidiyor.Arthur Theate - Ahmedhodzic gibi iyi bir ikili lazım
ahmedhodzic tam konyalık topçuBologna Theate icin 6,5 milyon euroluk teklif yapmis oostendeye , onumuzdeki hafta oraya gidiyor.
Ahmedovici de Ajax Napoli ve Atalanta istiyor.
abi bu paralar ne yaw
aynen takim hep balkan doldu dunde arnavutlu Cekici'yi aldilarahmedhodzic tam konyalık topçu
isim olarak
Bologna Theate icin 6,5 milyon euroluk teklif yapmis oostendeye , onumuzdeki hafta oraya gidiyor.
Ahmedovici de Ajax Napoli ve Atalanta istiyor.
Halil bu takımda tek santrafor oynayacak kapasitede değil henüzYabancı sınırı var diye orta sahadan feragat etmem. Şöyle bir şey yaparım
Muslera
Kaan-Tanganga-Marcao(Transfer)-PvA
Dieng
Gedson(Harroui)-Cicaldau
Morutan-Halil-Kerem(BAY)
Mostafa’nın oynayacağı maçlarda Taylan ya da Berkan’ı 11’e koyarım. Boey’in 11 çıkacağı maçlarda da Kaan’ı sol stopere çekerim.
ah ah keske olabilse , benimde cok begendigim iki isim.Doğrudur hocam benim ki sadece temenni ve tarz olarak belirttiğim isimler keşke imkanımız olsa alabilsek
Katılmıyorum bu eleştirine adam kendi konusu dışında hiç bir konuşma yapmadı. Bir dün Tff kongresinde bir de bizim davalar ile ilgili bilgilendirme konuşması yapmıştı. Bir de Oğulcan davasın bilgilendirme yaptı. Bence gayet makul.Bu Rezan da Riza Calimbay gibi mobese gorse konusacak