Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın durumu nedir
Gelmesini ister misiniz

IMG_20210730_220656.webp

Morutanı izlemedim belki muhteşem topçudur bilmiyorum ama 10 milyon euro riskli değil mi? Galatasaray tarihinde 15 milyon euro ve üzeri sattığımız tek topçu Ndiaye. Bu adamdan ileride para kazanabilecek miyiz? Morutan da 10 milyon euroya gelirse futbolculara toplam 22.5 milyon euro bonservis ödemiş olacağız. FFP bitti diye gelirlerin düşük olduğu ortamda bu kadar para vermemiz ne kadar doğru bilmiyorum.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Parasini verdigin oyuncudan faydalanma diyorsun yani sen eve bir cift koltuk aldin cok rahat degil parasini odedin iade de yok copemi atarsin yoksa napalim artik kullanacagiz mi dersin
o üzerine oturduğun koltuğun telleri her oturduğunda bi tarafına batıyorsa veya her oturduğunda çöküyorsa kaldırıp kullanılmayanlar arasına atarsın. bunları kadro dışı bırakırsan 1 yıl futbol oynamamış adama fazla kulüp talip olmayacağı için bi noktada kaçıp giderler bence.

oyuncuyu hiç izlemedim ama bu tartışmalardan anladığım berkan fiyatına alınırsa iyi olur

tutarsa ne ala tutmazsa üzmeyecek rakam

Sn. Cund şanlı Palace Chelsea den Gallagher'i kiralamış ortasahaya. Ozan Tufan fenerin elinde patladı diyebilir miyiz?

Haberlerde Gallagher olmazsa Ozanı isteyecekler falan yazıyordu. Yoksa ikinci bir ortasaha olarak sulanirlar mi?

inş almazlar o ayıyı ifbye para kazandırıp
yani takımdan soğutacak 1 hamle olur

Bruma solda başarılı oynayan bir oyuncu sağda oymayamiyor.Yabanci sınırı olmasa idi kesinlikle çok isterdim ancak şimdi gereksiz.Çünkü Solda Türk oynatmamiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt