Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan'ın menajeri Florin Vulturar'dan yeni açıklama:

"Görüşmeler var. Galatasaray'ın önerisi ile Becali'nin istediği fiyat arasında büyük fark yok. Transferin olma olasılığı var ama önümüzdeki günlerde daha net görebiliriz"

(TelekomSport)

20210726_201303.webp
💥💥💥💥

Florin Vulturar: "Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp. Morutan'ın Galatasaray'a gitmesi, kariyeri açısından büyük bir adım olur."

bunlar tüm romanyayı kitleyecek bize en sonunda
rumen oyuncular yerli kontenjanından sayılsın bari rahat rahat alak

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar'dan yeni açıklama:

"Görüşmeler var. Galatasaray'ın önerisi ile Becali'nin istediği fiyat arasında büyük fark yok. Transferin olma olasılığı var ama önümüzdeki günlerde daha net görebiliriz"

(TelekomSport)
Bunlar niye günde 87 tane açıklama yapıyor

Siteden kendim çevirdim.

Florin Akbaba demiş ki “Sizden saklamayacağım, bazı görüşmeler var, gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi ilerleyen günlerde göreceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp, eğer gerçekleşirse Morutan için büyük bir adım olur.” (Soru: Galatasaray’ın teklifi ile Becali’nin isteği arasında büyük bir fark var değil mi?) “ Gerçekten büyük bir fark değil! Transfer gerçekleşebilir, şimdi neler olacak bekleyeceğiz. “

Hagi ve Popescu'dan dolayı Rumen bebeler Cimbom aşkı ile büyüyor. Oradan 2-3 tane daha potansiyelli oyuncu alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt