Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan hedef şaşırtmaca, Ghezzal gibi öne attılar, hiç duymadığımız biri gelebilir yine

eğer öyle bir durum söz konusuysa yönetimin yaptığı adilik, eskiden ne güzel ağır basan spekülasyonlar resmi siteden yalanlanırdı. şimdi kendi lehine kullanıyorlar bu transfer iddialarını. cidden ayıp yani taraftara.

Yanarım yanarım ligin üstünde fiziği olan Luyindamanın salak bir milli maç yüzünden yok olup gitmesine yanarım.

Dimaria’ya sahayı dar etmişti
Mbappe’yi kesmişti
tr ligini söylemiyorum bile bu adam yere düşünce amuda kalkarak ayağa kalkıyordu bunu gören rakip bile irkiliyordu.

Çağdışı bir milli takım muamelesi yüzünden kötürüm gibi top oynar oldu.

Yerine göre, sağlam bir adam birkaç futbolcunun performansını yükseltir; Ujfalusi öyle biriydi mesela. Son yıllarda stoper ve bek mevkiileri için bir tek Marcao var beğendiğim, onun bile bariz defoları var aslında...

o defoları kapatabilecek, hem saha içi hem saha dışı hem marcao'ya, hem de diğer bek oyuncularına, hatta ortasahalara kısmen mentorluk yapabilecek tecrübede bi stoperde işe yarardı.

ama lanet girsin ki yabancı sınırı düşürüldü :) transfer sezonunun sonlarına yaklaşıyoruz, kulüpler avrupada eleme maçlarına çıkıyor, herkes şikayetçi bu yabancı kuralından ama ortalıkta olması gereken kurumdan 1 tane açıklama yok

bıktırdı tr futbolu bıktırdı

yorun şunları havaalanında 15-20 kere test isteyin abicim yorulsun herifler uyuyamasın. gerçi 2 gün var maça bu uzaylılara bişey olmaz

FCSB 5 hücumcuyla oynuyor, eğer Coman; Tanase, Popescu oynayacaksa Morutan ile Olaru içe geçiyor.

Tanase önde oynayınca sola Popescu sağa Morutan geçiyor. Şimdi yeni bir solak almışlar mesela o oynuyor sağ kanatta.

İçte de kanatta da oynar, özellikleri buna müsait bence iç daha uygun.
Dediğin gibi herif her yerde oynamış yav, sol kanat dahil bu arada.
Geçen senenin maçlarına bakıyorum takımının, sağ kanatta çoğunlukla Dennis Man oynamış. Zaten burası normal.
Morutan'ın direkt 8 numara ya da 4-2-3-1'de direkt 10 numara oynadığı çok maç var.
Ligin sonlarına doğru ise daha çok kanatta oynamış. Dennis Man'ın gidişi de etkendir tabii bunda.
Geçenki maçta ise çift 10'dan biri olarak oynamış.

Dennis Man benim özellikle takip ettiğim bir oyuncuydu ama ne yalan söyleyeyim Morutan gözüme hiç çarpmamıştı açıkçası. Adamın ismi bile aklımda kalmamış yani. Man'a odaklanmaktan da olabilir bilemiyorum ama her yerde oynaması iyi bir şey mi kötü bir şey mi emin olamıyorum şu an. Mevkisini tam bulamamış gibi. Alırsak cidden üstüne düşmemiz gerekir bu adamın, özellikle. Yoksa bizim taraftar 5 maçta yer bu adamı.

@Onur Adıbelli Şöyle bir şeydi demek istediğim. 6 numaraya Dieng gibi birisi gelecekse Gedson'u alamadığımız bir senaryoda da üzüntüm bir nebze azalır. 6 Dieng önde Berkan - Cica - Morutan önlerinde de Mohamed hatta olursa Halil ya da gezgin kanat özellikli yerli bir forvet. Belki Barış bu profile uyar.

Ekli dosyayı görüntüle 132355
Ben kanatsız oyuna geçiş yapacağımızı sanmıyorum açıkçası. Bu sistemde Kerem'i taca atmış oluyoruz çünkü.

Onu ancak senin geçen devre arası yaptığın gibi totemler getirebilir! Getireceksin o çocuğu tekrar buraya, inanıyorum sana. :hat:
Bana o kirmizi yetkisini versinler... morutan+ gedson mucizesink yapip, nöbet kariyerimi zirvede birakirim..

@Emrah Yıldırım verin bu kardesinize yetkiyi ucaklar insin!!!

Gedsonda sorun para degil, sorun benficada
Birakmiyoruz diyorlar ama 5 dk görev aliyor cocuk
Bırakmıyoruz işi hikaye yav.
Kadroda düşündükleri adamı hazırlık maçında son 5 dakika mı oynatırlar.
Opsiyon meselesi işi yokuşa sürüyordur. Başkanın kodeslik olması da var tabii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt