Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konudan atılmayı başaran olmamış iyiye işaret

Bak Falcao tarzı adamları savunmuyorum ama ihtiyaç sıralamasında bu stoperlerin varken ortasahanda sıfır direnç varken paranın kesinlikle bu bölgelere harcanmasını Onyekuru ile inceden geçiş yapılmasını söylüyorum kaldı ki Onyekuru daha yararlı olacağını düşünüyorum. ilk alıntı yaptığında kadroda yazdım Kaan Ozan stoper Gedson Florentino orta saha Onyekuru 3€ kanat diyorum, 10€ Morutan'a gömdükten sonra daha ne kadar hamlemiz kalacak zaten orada yazıyorum Falcao Babel Fegh vs free diye olayı nerelerden nerelere götürüyorsunuz. Morutan'da gelip karın tokluğuna oynayacak hali yok, Cicaldau bu paraları kalsa rumen liginde görme ihtimali varmıydı yada yeni transfer olacağı takımda Morutan gelsin ne alacak sanıyorsun min 1.5€, Onyekuru'da o paralara oynar ve bonservisi daha makul ve asla kötü bir oyuncuda değil. Morutan'a verilecek bonservis benim gözümde Gedson Ozan gibi gelebilecek bir iki ismin gelme ihtimalini bitirir. Hatta yararlı olacağına emin olduğum Onyekuru Halil Kaan Berkan vs gibi isimlerden bazılarını da rafa kaldırır.

Pek öyle olacağını düşünmüyorum ya sponsor destekleriyle, taksitlerle falan bir şekilde idare edilir. En büyük sorun o free yazdığın oyuncuların bir an önce ayrılmaları. Onlar ayrıldığı takdirde yazdığın çoğu transfer bence yapılabilir konumda.

HY: “Falcao, Feghouli, Luyindama ve Diagne’den Galatasaray çıkacak, yönetime sordum bugün. Öyle ya da böyle çıkacaklarmış.”

Adam kendiyle tezatlaşıyor bunlardan çıkmak demek gedson morutan demek sonra da çıkıp gedson imkansız diyor yazık kafalarına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HY: “Dün de sordum bugün de sordum yönetime, Morutan ile ilgileniyorlar ve Fatih Hoca çok istiyor ama bana söylenen Morutan’ın bu rakama gelme ihtimali yok. Kulüpten gelen haber bu yönde.”

Cicaldau'ya 6.5 vermişiz ama Morutan ancak 4e 5e olursa alırmışız. Haluk Yürekli bu transfer dönemi Ertem Şenerden bile kötü. Daha da izlemiyorum. Rezalet. Mantık yok cümlede. Cicaldau'dan daha iyi ve daha genç bir oyuncuyu daha ucuza almak istiyoruz öyle mi? Hahahah

Pek öyle olacağını düşünmüyorum ya sponsor destekleriyle, taksitlerle falan bir şekilde idare edilir. En büyük sorun o free yazdığın oyuncuların bir an önce ayrılmaları. Onlar ayrıldığı takdirde yazdığın çoğu transfer bence yapılabilir konumda.
Transfer sezonu sonunda yine paslaşırız inşallah haklı sen çıkarsın ama olma ihtimali bence yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt