Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın işlerine bakan ajanstaki sosyal medya sorumlusunun kaç dakika kahve sırası beklediğiyle daha bağlantılıdır bence bu gecikmeler. Çok da anlam yüklememek lazım.
Çok nadir oluyor günaydın mesajının 9'dan farklı olması ama elbette bu ihtimalde olabilir.

Belhanda, Britt, Svensson, Lucas Castro, Stambouli,Gökhan,akintola,balotelli ADS harbi geliyor ama başlarında hoca yok

Cicaldau morutan transferini etkileyebilir gibi.hoca morutani zaten cok istiyordu,morutanda bize gelmek istiyor.e şimdi vatandasi burda ve bizim sag kanatta eksikligimiz mevcut.uyum sorununu daha kolay aşabilir cicaldau ile

Bence FT Morutan'ı gerçekten istiyor ve resmi teklif de yapmışızdır ama bence gelmeyecek. Becali denen manyak sokabildiği kadar sokabilmeye çalışan biri olduğu için istediği rakamları vermeyiz bence.
Stanciu'da da öyle oldu. Baktılar olmayacak, hemen anlaştıkları alternatifini getirdiler.
Yine böyle olacağını düşünüyorum ben.

Morutana düne kadar umutluydum ama teklif yoksa boş hayal ciceldau dan sonra dikkat çekme çabaları demek ki olmasını çok isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt