Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.070
- 2.680
- 1.563
bildiğim kadarıyla 4 takım düşecek, 3 takım çıkacak. bir sonraki sezonda aynı şekilde olacak ve 18 de sabitlenecek.Lig artik hep 20 takim ile mi kaliyor!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildiğim kadarıyla 4 takım düşecek, 3 takım çıkacak. bir sonraki sezonda aynı şekilde olacak ve 18 de sabitlenecek.Lig artik hep 20 takim ile mi kaliyor!
ne yaptımAdsden uzak dur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne yaptım
Ünsal sende tam bir adanali tipi var
4-0 olursa uzatmalara gider renktaş haberin yoksa söyliyim dedimPsvyi 4-0 tokatlayip Emin adimlarla SL yolumuza devam ederiz
Uzatmalarda şey yaparız4-0 olursa uzatmalara gider renktaş haberin yoksa söyliyim dedim
1 haftasi var bu ikisinin daha.ama berkan ve dieng bitse bari.mesela babel ve diagne gitse onyekuru gelseMorutan işi dünden bugüne olacak bişey değil zaten eğer olacaksa bile baya uzun bir süreç olacaktır. Gedson ve Morutan işinin yakın zamanda olması çok zor.
muslera: penaltılar bende gerilmeye gerek yokUzatmalarda şey yaparız
5 çok olmadı mı kralBartuğ'u eğer Berkan transferinde takasta vereceksek 5 milyona filan geri alma maddesi konulmalı.
ne 5'i ya berkan için neler deniyor yuh diyorum 1 milyon olmalı o bedel olucaksa sanki alanyada fiyatını ne kadar katlıcak kardeşim alanyasporlu musunzBartuğ'u eğer Berkan transferinde takasta vereceksek 5 milyona filan geri alma maddesi konulmalı.