Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana milleti morutan la oyalayıp başka birini alacaklarmış gibi geliyor. Hedef şaşırtmaca gibi.
Genç ve scout önerisi alsınlar da adı önemli değil bir yere saplanılmamalı zaten. Yada 28 yaşında falan alacaklarsada Trabzon'a Nwakame'nin ilk geldiği zaman ki şartlarla olmalı. Ghezzal yada o tarz bir isme 4 yıllık yada 3+1 yıllık 3 milyon euro verirlerse çok yanlış yapmış olurlar

acil orta saha

ya gedson ya da başka biri

çabuk, pres yapabilen, top çalabilen

derhal

forumda fenere küfür edilmesinden rahatsız olanlar mı var? xD rahatsız oluyorsanız antuya gidebilirsiniz
Size mi soracağız nereye gideceğimizi ? Küfür edenler kendilerini daha çok Galatasaraylı sanıyor yaş kaç acaba bu kitlenin.

Transfer okumak istiyorum renktaşlarımla kavga etmeden.

Şu KAP'a görüşmelere başlandı diye bildirim yapmak kadar salak saçma iş görmedim ya.
Lan X futbolcu ile görüşüldüğünü zaten sağır sultan bile duyuyor. Ha olur olmaz, o ayrı da nedir yani bu saçmalık.

Luyi'ye kardeş geldi

1627310862312.webp

Şu KAP'a görüşmelere başlandı diye bildirim yapmak kadar salak saçma iş görmedim ya.
Lan X futbolcu ile görüşüldüğünü zaten sağır sultan bile duyuyor. Ha olur olmaz, o ayrı da nedir yani bu saçmalık.
Başlandı demek aslında ıslak imzayı attık demek oluyor bir anlamda

Sosyal medya adminin de değişmesi gerekiyor. 4 yıllık kiraladık mı biz oyuncuyu? Rennais ile 4 yıllık ne sözleşmesi yaptık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt