- 1 Haziran 2015
- 28.226
- 19.670
- 2.148
beyaz eşya mı alıyoruz ne taksidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç ve scout önerisi alsınlar da adı önemli değil bir yere saplanılmamalı zaten. Yada 28 yaşında falan alacaklarsada Trabzon'a Nwakame'nin ilk geldiği zaman ki şartlarla olmalı. Ghezzal yada o tarz bir isme 4 yıllık yada 3+1 yıllık 3 milyon euro verirlerse çok yanlış yapmış olurlarBana milleti morutan la oyalayıp başka birini alacaklarmış gibi geliyor. Hedef şaşırtmaca gibi.
-bgn 19.05_?
Morutan GS'de demek için can atıyorRoşu da etkileşimi gördü twit atmak için telefonun başında bekliyor.![]()
Ben de gelmeyeceğini düşünüyorum ama Morutan Gedson'un alternatifi değil ki. Bence Gedson + 1 yabancı CM + Berkan ile orta saha işini tamamlayacağız.gedson gelecek ama morutan olmayacak bence
birbirinden bağımsızBen de gelmeyeceğini düşünüyorum ama Morutan Gedson'un alternatifi değil ki. Bence Gedson + 1 yabancı CM + Berkan ile orta saha işini tamamlayacağız.
Size mi soracağız nereye gideceğimizi ? Küfür edenler kendilerini daha çok Galatasaraylı sanıyor yaş kaç acaba bu kitlenin.forumda fenere küfür edilmesinden rahatsız olanlar mı var? xD rahatsız oluyorsanız antuya gidebilirsiniz
Bunun admininin acaba menajerler ile bir bağlantısı var mıdır? Zahavi'de de Come to Fb tarzı bir şey yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Başlandı demek aslında ıslak imzayı attık demek oluyor bir anlamdaŞu KAP'a görüşmelere başlandı diye bildirim yapmak kadar salak saçma iş görmedim ya.
Lan X futbolcu ile görüşüldüğünü zaten sağır sultan bile duyuyor. Ha olur olmaz, o ayrı da nedir yani bu saçmalık.
Aynen öyle. Her şeyimiz göstermelik valla.Başlandı demek aslında ıslak imzayı attık demek oluyor bir anlamda
çevresi epey geniş. elbet vardır bağlantılarıBunun admininin acaba menajerler ile bir bağlantısı var mıdır? Zahavi'de de Come to Fb tarzı bir şey yapmışlardı diye hatırlıyorum.
Bi ara prensipte anlaşınca yapılıyordu, sonra daha çok üzülüyorduk.Aynen öyle. Her şeyimiz göstermelik valla.