Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.815
- 912
- 1.853
boey nasıl iyi futbolcu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi aptal bu açıklamayı yazıyor twit hesabına. rennes'i mi transfer ettik arkadaş
yeni üye olmuşsun 24 mesajın var ve fenere küfür edilmesinden rahatsız oluyorum diyorsun. şüphelenmeyelim mi yani?Size mi soracağız nereye gideceğimizi ? Küfür edenler kendilerini daha çok Galatasaraylı sanıyor yaş kaç acaba bu kitlenin.
Transfer okumak istiyorum renktaşlarımla kavga etmeden.
schalke ne durumda acaba bu sene çıkabilir mi.
bir sene bizde oynasın seneye çıkarsa oynar schalkede.
Şu geçici deönemde bir sene opsiyonsuzda olsa bizde oynasa çok iyi olur.
Menerime dokunmayin eglenmek icin daha cok lazim onlar bizeyeni üye olmuşsun 24 mesajın var ve fenere küfür edilmesinden rahatsız oluyorum diyorsun. şüphelenmeyelim mi yani?
Tutmama karari verildi.
HSV bu sene yine Favori.
Kiel, Düsseldorf ve Schalke aralarinda oynar
gedson gelecek ama morutan olmayacak bence
uA irfan transferini saçma sapan yazılarla sabote ettiklerinden ve hocaya yanlış yapıp mustafa cengize destek olduklarından beri sevmiyorum
- 487
https://gss.gs/YMo.jpg
sebo reis önderliğindeki ultraslan'ı galatasaray'dan koparması ile çok büyük bir artı kazanmış yönetimdir. bunlar aynı zamanda 2019 yılında burak elmas'a proje tipi demişti. umarım başkan geri adım atmaz ve bunları bitirir.
https://pbs.twimg.com/...AU473u.jpg
26 Temmuz 2021 17:37 ~ 17:37 · max payne
Foruma yeni üye oldum renktaş Galatasaray taraftarlığına değil.yeni üye olmuşsun 24 mesajın var ve fenere küfür edilmesinden rahatsız oluyorum diyorsun. şüphelenmeyelim mi yani?
Foruma yeni üye oldum renktaş Galatasaray taraftarlığına değil.
Nkfvas ise bende rahatsızım,ahlaklı her Galatasaray taraftarıda rahatsız olur zaten.Ne yapalım şimdi, hadi Galatasaraylılığımızı kapıştıralım mı ?yeni üye olmuşsun 24 mesajın var ve fenere küfür edilmesinden rahatsız oluyorum diyorsun. şüphelenmeyelim mi yani?
Tam tersi burada imzalar kalbe atılırVaaaay Imza kalbe degil demek![]()