Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biliyorum çok zor ama madem 10 milyon civarı bir parayı gözden çıkardık pavona teklif etsek ne derlerdi acaba??
Pavon aslında alınabilecek bir oyuncu şu an. Piyasası uçuk değil. Tecavüz iddialarından sonra LA Galaxy bonservisini almaktan vazgeçmiş. 10 milyon altına bile bitebilir bu transfer ama bahsi geçen iddialar nedir ne değildir bilmiyorum. Ciddi suçlamalar var. Sözleşme yenilediler mi bilmiyorum ama son senesi galiba.

Son düzenleme:
salih uçan ve şu an boştaki dorukhandan daha iyi oyniycak diyebilir misin gedsonla çikuldao? diyebiliyor musun? rahatlıkla? gedson-çikuldao ile mi oynarsın salih ucan-dorukhanla mı? hey ALLAHım:sick:

Şu KAP'a görüşmelere başlandı diye bildirim yapmak kadar salak saçma iş görmedim ya.
Lan X futbolcu ile görüşüldüğünü zaten sağır sultan bile duyuyor. Ha olur olmaz, o ayrı da nedir yani bu saçmalık.
Ünal aysal döneminde dürüst şekilde kullanılıyordu. Ondandır ki Shaqiri, Keita , Reyes'in görüşmeleri olumsuzlukla sonuçlanmıştır diye bildirim yapmıştık. Ancak artık namus meselesi haline geldiğinden %100 anlaştıktan sonra görüşme bildirimi yapılıyor.

Olum bu nasil aciklama? Rennes ile 4 yilligina anlasmisiz. 4 yillik kiralik mi bu herif?

1627315874426.webp

biz bunu 1m'e aldık ya, kap'ta saçma sapan yazılmış zaten
içimden bi ses bu oyuncuda 4 seneliğine geçerli bi geri alma bedeli vardır diyor 3-7m arası,
vallahi beklerim böyle saçmalığı

Ertem sener gene bildi. Pazartesi sali gsde transfer olacak diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt