Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gssozluge bakiyordumda rizikcizadehamitefendi diye bi yazarin basligina denk geldim ve muazzam bi suprizle karsilastim

"deniz naki adlı teröriste küfür ettiğim için aldığım bir haftalık ceza sona erdi. bu süre içinde beni en çok üzen (!) olay ise ismailenver’in pilot olmasıdır. *[swh]"

Ustad vicdan azabi gibi hic beklemedigi bi anda karsisina çıkıyor insanin

1-) Ghezzal 3-4m bons. + 2.8-3m maaş

2-) Morutan 8-10m bons. + 1m maaş

tercihiniz ne olur?

bu dakikadan sonra bizimkiler morutan'ı almıyoz deseler, becali uçağıylan gelir tamam veriyorum 7-8'e der verir döner
kesin satacaklar bunlar bence
2 sene sözleşmesi kalmış bu sene satamazsa seneye 5 veren zor olur. Bu rumenler parayı çok sever, resti çekip 8 son deyip kalkmak lazım masadan. Bana kalsa başka biri zorlansa daha iyi olur. Pek ısınmadım ben bu morutana.

Son maçta 4-3-3'te çift 10'dan biri olarak oynamış. Geçen senenin son 5 maçına baktım, sağ kanat oynamış gözüküyor. Transfermark oyuncunun mevkisini 10 numara olarak gösteriyor.
@Keramettin TANRIVERDİ aga bu herif kanat mı?
Soso bizde sağ kanat gibi yazılıyor ama oyun kurucu rolünde sürekli içe girerek pas istasyonunda büyük rol oynuyordu, bu çocuk gelirse öyle bir rolde oynatacağız muhtemelen. Ya da hiç beklenmedik bir şekilde Drogba - Burak - Sneijder - Selçuk - Melo - Hamit ile oynadığımız dizilişe döneceğiz. Kimse konuşmuyor ama ismi geçen oyuncularla bu dizilişi de istiyor olabilir Fatih Terim. Önemli olan yerlileri doğru noktalara seçebilmek. İşin zor kısmı bu bence

Sanmam. Adam über zengin, kimseyi satmasa da umrunda olmaz.

Roşu’nun sabah yazdığı bir makale var. Bir nevi Morutan Becali’nin insafına kalmış diyor. Makale’de ilginç olan ise Man transferinde satış yapması şartmış ancak Becali blöf yapıp istediği fiyata satmış. Bu da herkese mesaj olmuş. Çok sıkıntılı bir herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt