Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-) Ghezzal 3-4m bons. + 2.8-3m maaş

2-) Morutan 8-10m bons. + 1m maaş

tercihiniz ne olur?
IMG_20210726_203605.webp

Eskiden yeni transferler floryada bi iki antremandan sonra yorumlar analizler yapılırdı gazeteciler tarafından mesela cicaldau çok yetenekli acayip paslar ve şutlar atıyor top kapma meziyeti oldukça iyi felan gibi.varda ben mi denk gelemedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tee 1 haziranda ki röportajdan bu yana bunların aklında bi şekilde satmak var belli ki morutan'ı bize. becali'nin bilgisi dahilinde gerçekleşiyordur şu röportajlar illaki, bizim taraftarın gönlünü de kazandı oyuncu. tamamen planlı olduğunu düşünüyorum gazetecinin sorduğu sorudan, verilen cevaba kadar.

ft de istiyor zaten oyuncuyu. valla bence bu transfer biter agalar h.o

*menajerin paylaşımları falan..

Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, Galatasaray'ın Morutan'ı istediğini açıkladı;

"Sizden saklamayacağım. Görüşmeler var. Transferin gerçekleşip gerçekleşmediğini önümüzdeki günlerde göreceğiz. Galatasaray büyük bir kulüp. Morutan'ın kariyerinde büyük bir adım olur."

Galatasaray'ın teklif ettiği ile Becali'nin istediği arasında çok fark var mı?

"Çok büyük fark yok! Transfer gerçekleşebilir. Ne olacağını göreceğiz."

15 istemişti, kaç teklif ettik veya kaça indi de fark küçük hale geldi acaba?

satma gibi bi planları olmasa o menajer o paylaşımları yapamaz kesinlikle. becali değiştirir oyuncunun menajerini direkt veya vurdurur bi ofis çıkışında falan topuğundan :d
yok abi bunlar bize illaki satacak bunu
ben mutlu olurum tutar-tutmaz bilemem tabi oyuncuyu ama bence olsun bu transfer kazık yersekte yapacak bişey yok. yatalak falcao'dan yiyeceğime potansiyelli oyuncudan yiyeyim np

1-) Ghezzal 3-4m bons. + 2.8-3m maaş

2-) Morutan 8-10m bons. + 1m maaş

tercihiniz ne olur?
1. Berghuis idi tercihim, olmadı, ilgilendiğimiz bile şüpheli...O kalitede başka birini bulabilsek keşke...Ghezzal de Morutan da muhtelif sebeplerle tam olarak aklıma yatmadı, yatmıyor...

Bu adamı gerçekten izleyenlere sormak lazım. Bu adam #10 mu sağ kanat mı?

Soso bizde sağ kanat gibi yazılıyor ama oyun kurucu rolünde sürekli içe girerek pas istasyonunda büyük rol oynuyordu, bu çocuk gelirse öyle bir rolde oynatacağız muhtemelen. Ya da hiç beklenmedik bir şekilde Drogba - Burak - Sneijder - Selçuk - Melo - Hamit ile oynadığımız dizilişe döneceğiz. Kimse konuşmuyor ama ismi geçen oyuncularla bu dizilişi de istiyor olabilir Fatih Terim. Önemli olan yerlileri doğru noktalara seçebilmek. İşin zor kısmı bu bence
@Onur Adıbelli Şöyle bir şeydi demek istediğim. 6 numaraya Dieng gibi birisi gelecekse Gedson'u alamadığımız bir senaryoda da üzüntüm bir nebze azalır. 6 Dieng önde Berkan - Cica - Morutan önlerinde de Mohamed hatta olursa Halil ya da gezgin kanat özellikli yerli bir forvet. Belki Barış bu profile uyar.

1627321228145.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt