Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Berghuis idi tercihim, olmadı, ilgilendiğimiz bile şüpheli...O kalitede başka birini bulabilsek keşke...Ghezzal de Morutan da muhtelif sebeplerle tam olarak aklıma yatmadı, yatmıyor...

berghuis futbol aşığı bir adammış helal olsun valla, bende çok isterdim kendisini

8 dakikalık videodan Cica analizim; orta sahanın en skorer topçusu olur gibi

Gol attırmaktan çok, gol atıyor gibi duruyor. Doğru zamanda, doğru yerde

8 dakikalık videodan Cica analizim; orta sahanın en skorer topçusu olur gibi

Gol attırmaktan çok, gol atıyor gibi duruyor. Doğru zamanda, doğru yerde
pozisyon alması bizim m.mohamed'den daha iyi gözüktü bana, açılan ortalarda falan forvet gibi direkt olması gereken yere uçuyor hemen

gedson'u halledebilirsek eğer luyindama ayrılırsa kiralayabileceğimiz oyunculardan biri. eskiden baya iyiydi bu, şimdi ne durumda acaba

10 milyon euroya Morutandan iyisini alamaz miyiz. Bir de ne zaman boyle paralar gomsek sonra acisini cekiyoruz.
Genç oyuncuya yüksek bonservis verdiğimizde acısını çektiğimizi ben pek hatırlamıyorum. Biz daha çok eskiden Türk oyuncular verdiğimiz saçma yıllık ücretler, Falcao, Drogba sama yüksek ödediğimiz yıllık ücretler ve yıllık maaşı yüksek Nzonzi, Seri, Kostas gibi saçma seçimler ve bonservis verdiğimiz ama maaşı da yüksek verdiğimiz Diagne, Belhanda, Soso, Maicon gibi isimler yüzünden çektik. Mesela zarar ettiğimiz Stancu diyoruz 5 almışız kiralama + satma ile 3 satmışız. Bruma yüksek bonservis verdik ciddi sakatlık yaşadı ona rağmen kar ettik. Hala Ghezzal isimleri dolaşıyor mesela 4 milyon bonservis 3+1 yıl yıllık 3 milyon maaş vereceğimize onun yerine Morutan veya bu tarz başka isimlerin gelmesi taraftarıyım.

Şu Morutanın fm profilini atabilecek var mı
1627322011802.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt