Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldiklerinde aslan olan topçular bir süre sonra düşüşe geçiyor.
Aynı Onyekuru gibi Mostafa da düşüşe geçti maalesef.
Teknik direktörümüz her zaman tecrübeye öncelik verdiği için aylarca yatan Falcao hazırım dediğinde onu 11de başlatınca küstürdük Mostafa'yı....
Gedson da çıkışa geçti ona bakarsak. Meseleyi sadece futbolcu dışı etkenlere bağlamamak lazım, aynı Mustafa bu sezona da bomba gibi başlayabilir.

Fransa’da Nathanael Mbuku var Reims’te oynuyor. Hazır Moffi filan uğraşmışken onuda alalım. Camavinga gibi deyyus. Daha çok sol açıkta oynuyor.2023’te sözleşmesi bitiyor.

Lorient 8m euroya Kortrijk'ten almış Moffi'yi, Ligue 1'de 32 maçta 14 gol 3 asist
20m'e yakın bi bonservis geliri hedefliyorlardır, geçelim bu haberi. Büyük ihtimal bu sezonda kadroda tutup gelecek sene pazarlarlar

Fatih Karagümrük, Trabzonspor'un U-19 takımında forma giyen Emir Yazıcı ile anlaştı. 19 yaşındaki stoper Karagümrük için sağlık kontrolünden geçti.

2 hafta sonra lig basliyor. Insallah Eylul ayina kadar filan bekleyelim diye dusunulmuyor. En azindan Gedson ve Morutan kesinlikle ligden once gelmeliler. Stoper, Halil filan Eylul ayina sarkabilir ama 2 - 3 tane mevki asla gecikmemeli.

Alexandru Cicaldau'nun menajeri Giovanni Becali: "Bir gece boyunca Fatih Terim ile konuştum. Morutan ile imzalamak istediklerini bana söylemez miydi? Bana hiçbir şey söylemedi." (emishor)

Cicaldauyu yalanlayan menajerinin adi da becaliymis 😁 morutan da hayirli olsun,hoca kesin istiyorum demiştir

becali bizim anadolu başkanlarına ders verir
ama alışkınız bu taktiklere biliyoruz gs a çakacaklarına

1 senedir ben de böyle diyordum ama olmuyor renktas herifin duzelecegi yok tam form tutmuştu bjk maçında çuvalladı tekrar sonra dikiş tutmadi.. Bir de bu adamın en büyük bahtsizligi bu sezon her hatasının direk gol olmasıdır..Misal bjkye yenildigimiz maçta takımın açık ara en iyisiydi ..ilk devre sonunda marcao larine resmen gol pası verdi atamadi larin..Luyindama ceza alanına gelen tüm ortaları tek başına savusturuyordu 1 kez top iskaladi josef hayatının kontrolünü yapıp gol attı sonra motivasyonu gitti 1 hata daha maçın en iyisiyken en kötüsü oldu bir anda
Basit oynamıyor bence, ısrarla gereksiz riskler alıyor. Özellikle de sakatlıktan döndükten sonra kendini tekrar kanıtlamak istiyor sanırım o yüzden daha riskli hareketler yapmaya başladı ve çok hata yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt