Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeki sorun giden oyuncunun yeri asla dolmuyor. Son 250 transferimizi irdelesek %5'i gercekten icimize sinmistir, bu adam Galatasaray formasini hak etti demisizdir ayrildiginda. Geldikleri takimda gayet etkili olan oyuncular burada varlik gosteremiyor. Geldigi lig, takim veya diger tum degiskenler farketmeksizin. Ya transfer basarisizligi var ya da baska sorunlar buna sebep oluyor.

Bu yuzden Muslera, Melo vs gibi oyunculari buldugumuzda yapisiyoruz adeta.

reisin doğum gününü kutlamamış sanırım sosyal medya hesabımız, ona tepki var gibi 2-3 tweete rastladım böyle

Muslerada kaçınılmaz sona git gide yaklaşıyoruz.Artık zaman zaman az ya da çok performans düşüklüğü yaşaması doğal.Zamanı gelince yerini layikiyle dolduracak bir kaleciyi buluruz umarım,çok önemli mevki zira.

Bizdeki sorun giden oyuncunun yeri asla dolmuyor. Son 250 transferimizi irdelesek %5'i gercekten icimize sinmistir, bu adam Galatasaray formasini hak etti demisizdir ayrildiginda. Geldikleri takimda gayet etkili olan oyuncular burada varlik gosteremiyor. Geldigi lig, takim veya diger tum degiskenler farketmeksizin. Ya transfer basarisizligi var ya da baska sorunlar buna sebep oluyor.

Bu yuzden Muslera, Melo vs gibi oyunculari buldugumuzda yapisiyoruz adeta.

bizde sportif hafıza yok her şeyden önce
bu sene yapılmaya çalışan gençleşme atıyorum seneye ft gittikten sonra tekrar ihtiyarlara dönmeyeceğiminiz bir garantisi yok
ft en iyisi hocalığı bırakıp bu tür organizasyon katında görev alsın sadece hocalık zaten geçti kendisinden

maaştan da ziyade her sene kademeli düşecek olan yabancı sınırı çok büyük problem malesef, yabancı hakkını kaleden yana kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana
Kesinlikle orası da öyle. Özellikle ligde bu sene parlayan sürpriz takım maçları derbiler ve son maçlar harici komple yerli kaleciyle maça çıkma taraftarıyım. Keşke bir adet yerli kaleci yetiştirebilsek ya da İrfancan gibi bir kaleciyi kadroya katsak. Hatta yabancı scout kaleci transferine de yavaştan gelecek için başlamak lazım.

Kesinlikle orası da öyle. Özellikle ligde bu sene parlayan sürpriz takım maçları derbiler ve son maçlar harici komple yerli kaleciyle maça çıkma taraftarıyım. Keşke bir adet yerli kaleci yetiştirebilsek ya da İrfancan gibi bir kaleciyi kadroya katsak. Hatta yabancı scout kaleci transferine de yavaştan gelecek için başlamak lazım.

çok geç kaldık bu yerli kaleci olayında, şu duygusallığı anlayamıyorum ama
herifler ersinle şampiyon oldu ya :D :D ersin ersin kova ersinle şampiyon olundu bu ligde

Ben buna katılmıyorum bir önceki mesajda sebebini uzunca yazdım. Kalecimiz hata yapsa da Türk olmalı çünkü yerli kuralı hersene başımızın üstünde demoklesin kılıcı gibi sallanıyor. Malesef böyle ciddiyetsizce yönetilen bir federasyonun olduğu ülkede bu şart.
Oynatın fatih i o zaman. Alt yapıdan çıkartın bir kaleci. Sonrasında ise bu kaleciler ile olmaz diye ağlayıp duruyoruz. Kerem, ufuk, Leo, zapata, Orkun vs. Hepsi denendi.

Maasş konusuna katılırım 3.5 çok denir o denir bu denir ama muslera kötü kaleci denmez.

Abi maaş konusunda kesinlikle katılıyorum ben sana. Benim demek istediğim son 20 senede Tafarrel, Mondi, Muslera. Bu üç isimden başka kaleye geçtiğinde tedirgin olmadığımız bir isim yok. Forumdakiler o kadar çok gereksiz yerlerden vurmuşlar ki Muslera sanki her maç hatalı gol yiyor her maç pas hatası yapıyor. Maaş konusundan zaten herkes rahatsız ama adamın performansını da kötülemek mantıklı gelmiyor.

Muslera'nın performansına vefa gösterebilecek durumdayız, hatalı goller de yiyor, yiyebilir ben işin burasında zaten değilim.

Oyuncu değişimi konusunda da çok başarısız olduğumuz için geçişlerde bunları yaşıyoruz, çokça genç kaleci ucuz bedellere giderken biz arkalarından baktık en basiti geçen sene İrfan Can Eğribayat alınmadı ve şu an 3 misline çıktı değeri, alternatif oluşturmadığımız sürece sözleşmesi bittiğinde de benzer durumları yaşayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt