Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozet geciyorum
Moretan= ilgileniyoruz, ovdu
Gedson= istiyorum fakat benfica olmaz demis. son ana kadar bekliyecegiz.
Berkan= cevaplamadi
Ghezzal= istedim dedi
alioski= pahaliydi 7+ m para istemis

- 20-25 yas arasi topcularla ilgileniyoruz genel olarak
- 14 topcu kaybettik, secim gec oldu diye kampa gec basladik. maci kurtarmak zor diye acele transfer yapmak istemedik.
- 3 yil derken 3 yil sonunda basari gelmiyecek. kisa vadede basari gelecek dedi bi nevi.

ilk 11i acikladi
muslera
yedlin lulu marcao omer
aytac emre
jesse kerem baris
Mostafa

Teklif gitmedi diye bir şey söylemedi. Aksine net bir taktik yaptı hatta başkanla bu konu hakkında ikinci kez görüşmedim dedi.
Adam bizde makul fiyatta oynar diyor buradakiler morutan gelmez gedson gelir diyor. Morutan umrumda değil maapşu gedson dan bıktım ya her yerde kusacağım. Terim dedi alternatif hep ve diye hâlâ yok kiralık diye vermiyorlar diyor. Ya sabır

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eylül 1 e kadar beklerim orayi. olmazsa harrouiyi alirsin (gitmediyse). veya o nu simdiden al gedsona bakarsin daha rahat olarak

Nando
Yedlin
Boey
Luyi(?)
Marcao
PvA
Harroui
Cicaldau
Morutan
Gedson

Mostafa
Babel

böyle olur falcao+fegh giderse. birisini unuttum mu?
Yedlinden vazgeçebilir oraya yerli düşünecektir kanımca

Morutan konusunda , hocanın bence transferden haberı bıle yoktu , morutanın gs acıklamasını hocaya ızletmısler , ızleyınce bellı ki hoca da hosuna gıtmıs iştahlannış , uygun fıyata gelırse neden olmasın dıyor..

Benfica bence taksitle vermek istemiyo gedson’u eğer cash para versek almıştık şimdiye o yüzden kadroda tutmak istemeleri doğal

benim fikrim bu işolmaz harrou mi hernani mi nese biri alınmalı o bölgeye

Yedlinden vazgeçebilir oraya yerli düşünecektir kanımca
cokcalis uzatmis. dur yeniden bir sayim mevkilere göre

Nando

Boey

Marcao
Luyi

PvA

Harroui
Gedson
Cicaldau

Morutan

Babel
Mo

cidden böyle cok iyi olur ya. 11 yabanci 3 daha ekleyebilirsin. Diagne-fegh-falcao acilen gitmeliler

Babelin bi sakatlığımı var niye oynamıyo gözden çıkarmışmı acaba hoca

Feghouli yine 11’de yok. Hoca zaten gecen sezonun son maclarinda sure vermeyerek mesaji vermisti. Bakalim bu kez gidecek mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt