Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.175
- 22.061
- 2.783
Orta sahamizda gedik var derhal kapatilmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.400 gibi birseySarrachı kac para alıyordu acaba
Seni kariyerimle döverim , çocukmuşAlper bunun gibi çocuklara neden izin veriyorsunuz. Adam resmen dalga geçiyor
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gedson konusunda patladigini kabul et isteSeni kariyerimle döverim , çocukmuş![]()
Neyse...Seni kariyerimle döverim , çocukmuş![]()
Ne kariyerin var babayiğit. Otur soluklan hele.Seni kariyerimle döverim , çocukmuş![]()
Tamam delikanlı, sakin ol .Seni kariyerimle döverim , çocukmuş![]()
Böyle bir yabancı kitlesi çok iyi ama bunu amorti edebilecek (40-50 maç duruma göre artabilir) yerli kapasiten de çok iyi olmalı ki bizde henüz o yok. 5. yerliden sonra U19'a dalmak durumunda kalıyoruzcokcalis uzatmis. dur yeniden bir sayim mevkilere göre
Nando
Boey
Marcao
Luyi
PvA
Harroui
Gedson
Cicaldau
Morutan
Babel
Mo
cidden böyle cok iyi olur ya. 11 yabanci 3 daha ekleyebilirsin. Diagne-fegh-falcao acilen gitmeliler
Duyumcuyum mu dedi arkadaş ? yoksa benim hissiyatımda hala geleceği yönündegedson konusunda patladigini kabul et iste
Öyle bir şey söylemedi. Kadronun yarısını boşalttık, daha da boşalacak ve bu üç takviye ile kalmayacağız. Gerekenleri yapacağız dedi.Söyledi mi bunu?
Hayır , butun cumlelerimde bence , bana gore kullandım , tamamen hıssıyat , arkadaşlar alınganDuyumcuyum mu dedi arkadaş ? yoksa benim hissiyatımda hala geleceği yönünde
yok ev felan demistiDuyumcuyum mu dedi arkadaş ? yoksa benim hissiyatımda hala geleceği yönünde
Gedson gelmıyor mu , haberim yok benımgedson konusunda patladigini kabul et iste
birakmiyorlar isteGedson gelmıyor mu , haberim yok benım![]()