Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan(gelirse) Mohamed Marcao Kerem Cicaldau bunlardan en az birini çok yüksek paralara satarsın zaten tutamazsın o paraylada seneye Gedsonu alırsın 13-14 zorunlu opsiyon falan her halukarda kabul edilmeli.Gedsonun pasaportu zaten en az 15.2 milli maç oynasa 20 ye wolverhamtonda minimum.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Neden stad ısıne tepkı gostermedı ki... 70K LIK olımpıyata ızın vermeyen tff'ye lafı cakar dedım ama cakmadı..

Beyler hocayı izleyenlere sorum var. Morutan makul ücrete hayır demezse tarzi cümleler yazıyor.

Morutanin maasindan mi bahsediyor yoksa Becalinin istediği paradan mi?

Ne dedi tam olarak hoca? Cevaplayan olursa sevinirim

Beyler hocayı izleyenlere sorum var. Morutan makul ücrete hayır demezse tarzi cümleler yazıyor.

Her iki tarafa da yorumlayabilirsin. Becali için dedi ama sanki

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye istediğimiz oyuncuların ismini veriyorlar ki
Sonra 'Becali niye yüksek fiyat çekiyor'

Hoca sunları soyledı '' morutanın vıdeosunu bende ızledım , cok ıyı oyunce ( bu tarz bıseyler ) , uygun fıyata gelırse ne ben ne de baskanımız hayır demez ''

Burdan bazıları , biz teklıf yaptım gelırse kendı bılır dıye anlam cıkarıyor

bazılarıda teklıf yok ama ben gelmek ıstıyorum bonservısımde uygun su kadar derse yok demeyız dıyor..

bence 2.

Teklif eden adam neden yok demeyız desın ki ? teklif etmısse zaten ıstemıstır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt