Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
ev falan ? Anlamadım pek kusura bakma.yok ev felan demisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ev falan ? Anlamadım pek kusura bakma.yok ev felan demisti
Sana özel taktik idmanı mı yapacaklar Serdar yahu. Her takım görüntüler verirken bu tarz antrenmanları verir.Ya bu takımı ne zaman görsek ortada sıçan oynuyor
Peki özür dilerimSana özel taktik idmanı mı yapacaklar Serdar yahu. Her takım görüntüler verirken bu tarz antrenmanları verir.
15 gün önce olmayacak demiştim. Gedson'u şu anda alabilmemiz mümkün gözükmüyor. 20 milyon verirsek belki o zaman verirler.
Tamamen hissiyat ise tepkiler boş olmuş,her şeye itiraz edince kendilerini çok akıllı zannediyorlar herhalde,benim hissiyatımda o yöndeHayır , butun cumlelerimde bence , bana gore kullandım , tamamen hıssıyat , arkadaşlar alıngan![]()
bir arkadas, gedson ev mi aldi, ev mi kiraladi felan demistiev falan ? Anlamadım pek kusura bakma.
Bonservisten bahsettiBeyler hocayı izleyenlere sorum var. Morutan makul ücrete hayır demezse tarzi cümleler yazıyor.
Morutanin maasindan mi bahsediyor yoksa Becalinin istediği paradan mi?
Ne dedi tam olarak hoca? Cevaplayan olursa sevinirim
Estağfurullah kardeşim ne özrüPeki özür dilerim
Her iki tarafa da yorumlayabilirsin. Becali için dedi ama sankiBeyler hocayı izleyenlere sorum var. Morutan makul ücrete hayır demezse tarzi cümleler yazıyor.
Hoca sunları soyledı '' morutanın vıdeosunu bende ızledım , cok ıyı oyunce ( bu tarz bıseyler ) , uygun fıyata gelırse ne ben ne de baskanımız hayır demez ''Beyler hocayı izleyenlere sorum var. Morutan makul ücrete hayır demezse tarzi cümleler yazıyor.
link var mı sergenHocanin toplantiyi tekrar izleyecegim detayli
Görmedim öyle mesajını,bir şey diyemem.Öyleyse haklılar ama düşüncem öyle diyor adam.bir arkadas, gedson ev mi aldi, ev mi kiraladi felan demisti