- 18 Temmuz 2009
- 83.256
- 244.148
- 5.263
Gedson yoksa ben de yokum.
Eyv
Eyv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek saptırma değil gibi,bizzat istedim dedi bilemiyorum gelmese iyiydi hakikatenHocanın Ghezzal harici açıklamalarını çok beğendim. Umarım Ghezzal2da hedef saptırmadır yani listededir ama son seçeneklerden biridir, ismi gündeme olurken arkadan asıl adamlarla görüşmeler devam ediyordur. Basından da teknik heyet sorusu sorulmalıydı yabancı yardımcı gelecek haberleri vardı onunla ilgili soru sorsalar yada teknik ekibe ekstra eklemeler olacak mı tarzı sorular olmalıydı.
He..İlginç gerçekten..Fb li miymiş arkadaş ? Kanıtınız nedir ? Gedson bence gelecek demesi mi ?
Admirliği kime bırakıyon?Gedson yoksa ben de yokum.
Eyv
Hoca dedi oyle,bencede aptallik1 eylüle kadar beklemek aptalca olur
Berkan ve 6
Yabancı 8
3 transfer daha yani orta sahaya
Bence çok iyi
Halilde gedson gibi sona kalir memoMorutan , Berkan ve Gedson cok cok iyi olur.
Halilde kiraliyabilirsek extra guzel olur
Anlaşılabilir yazmakta öyle..Üstü kapalı saçmasapan yazınca,kendini çok akıllı olduğunu sanıyorsun herhalde .Adam akıllı yaz anlayalım o zaman.Okumak, okuduğunu anlayabilmek... Çok önemli meziyet.
Gedson olmuyor artık Dieng'i alalım da bitsin bu sıkıntı.Hoca Aytaç 8 dedi. 6 bence kesin artık ama düşük maliyetli bir transfer olabilir.
Uyarı: Gs futbolcusunu aşağılamaya yönelik ifade kullanmak.Balonholt gelmiş.