Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 stoperin birini gonderilecek olsa hangisinin gitmesini istersen Marcao mu Luyindama mi 1 isim hakkin var ?
Two-Buttons.jpg

c00.jpg

Elimizdeki en değerli topçuyu nasıl çöpe çeviririz dersi verdik resmen. Bu haber çok inandırıcı gelmedi ama eğer Marcao'ya teklif gelirse bu seviyelerde olacaktır en fazla.
O zaman yaşlanana kadar kalmalı bizde. iyi topçu adam. satacaklarsa 15 üstü satılacak.

Marcao falan gitmez diyemiyorum. Ciddi bonservis bedelli ödüyoruz. Bir şekilde bunu finanse etmemiz için ya oyunculardan kurtulmamız yada satmamız lazım. Feghuli falcao babel beyler eli şeyinde gezip, ben gitmem kafalarında. Geriye kalan da para eden oyuncuları satmak. Şuan da paraya dönüştürebileceğimiz tek stoper var o da Marcao.

Her teknik direktörün sonunu getiren futbolcu takıntıları olmustur . Fatih Terim in de anlaşılmaz Ömer Bayram sevgisi onu bu sona götürüyor

Bir deli kuyuya taş atıyor sonra çıkar çıkarabilirsin. HE kardeşim fatih terim elinde ki tek iyi stoperi 6,5 milyon euroya satıcak sonra stoper araştıracak. Sinir oluyorum şu anonim hesaplardan uydurma bilgi paylaşanlara.
Takimin her bir yanı transfer istiyor . Elde tutulur bir iki mevki var onları da satalım tam olsun

Yav ne bekliyonuz kimse psvden 5 yiyen takımın stoperine 15 milyon vermez veremez

bencede satılmasın ama ucuza alternatifi varsa gitsin yapacak bişe yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt