Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su oyunculari tek tek elestirmeyi kessek mi acaba? Takimda 1 tane iyi performans sergileyen oyuncu yok, problem oyunculari tek tek analiz etmek yerine takimin neden komple dokuldugunu anlayabilmek. Macta olan bitenin kaynagi Florya'da basliyor. Takima transfer lazim seviyeyi yukseltmek adina, o ayri bir konu zaten ama bu bizim problemleri cozmez. Gelen oyuncuda bu program ile en kisa surede dokulmeye baslar.

Baris'in iyi cikmasi ve stoper ve sag kanada iyi adamlar almamiz gerek. Berkanin iyi futbolcu oldugunu dusunuyorum taylan zaten gayet iyi.

Boye - x -marcao - anholt
Cica-taylan-berkan
X - mustafa - baris

Marcao Luyindama gitsin. Yerine Koreli, Kaan, Tangali veya digerleri gelsin farketmez. Once oyuncu bizi costuracak, cok degil 5-6 hafta sonra ahmet calik'a ismael bouzid'e donecek.

aldığı 40 adamı yaz da hangisinden werim almış hangisinden almamış bilelim sanki ort. 5 milyon eurodan 40 tane adam alıp net 200 m euro harcamış gibi sürekli adam aldı da adam aldı diyip durmanın meali yok, ffp, finansal darlıklar ve yerli mecburiyeti bağlamında aldık çoğu topçuyu. zmnında rijkart da ucuz yerli almak zorunda kaldı mançini de. onlar da çok werim alamadılar bahsettiğin tip topçulardan. sapnan samanı ayırt edelim
Diagne,falcao,lyundama en öncelikliler gerisini sende benim kadar biliyorsun.13 milyona da aldığı var 1 milyona da.hepsi FT min elinde çöp oluyor tek gerçek bu.

Morutan 15'le başladı, 10'dan bir kuruş aşağı olmaz moduna geldi. Şimdi 8'e olurlu deniyor. Şunu 7'ye falan bitireceksin ki pazarlık master desinler.

Biz orta sahaya sertlik ve kalite katacak transferleri yapmadıkça ne belimiz doğrulur ne de takımdaki diğer oyuncuları olması gerektiği şekilde değerlendirebiliriz. Şu halimizle ben defansta ve kalede kim olursa olsun bundan çok da iyi olmayacağını düşünüyorum. Önce orta sahayı halletmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt