Mehmet Salih
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2011
- 564
- 337
- 1.473
Hiç izlemedim lauroyu tek bildiğim 40 yaşında şuanLauro mu ne vardı. Onun gibi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç izlemedim lauroyu tek bildiğim 40 yaşında şuanLauro mu ne vardı. Onun gibi mi?
Muslera yerine onu önermişti tafoHiç izlemedim lauroyu tek bildiğim 40 yaşında şuan

ghezzal örneği yanlış bir örnek olmuş. kulübü 3 milyona vermeye razı, oyuncuya arap ve türk liginden başka teklif yok.Elimizdeki adamlara neden iyi teklifler gelmiyor diye hayıflanıyoruz.
Takım oyun oynamıyor adamlar nasıl parlasın?
En canlı örnek Ghezzal.
Beşiktaş bir rüzgar yakaladı, oyuncular da parladı.
Marcao çok değerli, neden yüksek teklif gelmiyor?
Hangi Marcao? PSV ye karşı 2 maçta da oynayan ve toplam 7 gol yiyen takımın stoperi olan Marcao.
İyi teklif beklemek Pollyannayı bile üzer...
Yabancı sınırı varken nereye gönderiyorsun yerlileri yahu ? Futbol Manager falan mı oynuyorsun. 3 tanesine katılırım gönderilmeli ama 12 tane adamı ve iki tanesini yeni almışken nereye gönderiyorsun? Gerçek hayattan kopup ütopik postlar atarak kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Ayrıca bir aşağıdaki mesajda yaşıma laf etmişsin? Alıntıladığım mesajda da her hangi bir sorun bulunmuyor.Yazdığımı anlamakta güçlük çektim sanırım.Gerekirse maaşlarının bir kısmı verilip kiralanmali,gerekirse feshedilmeli ve gerekirse yerlerinede alt yapıdan herhangi mali yükü olmayan adamlar getirilmeli yazdım.
28.07.2021
Burak Elmas: "Bugün yarın, umarım birkaç iyi transfer haberiyle de dönme şansımız olacak."
Fatih Terim: "Yarın bir transferimiz olabilir. Berkan Kutlu, beğendiğim bir oyuncu. Olabilir... Başka oyuncu da olabilir."
Bekliyoruz...![]()
O adam bence Ozornwaforla uğraşana kadar uygun maliyetiyle Atilla Szalai olmalıydı.Bu arada Marcao giderse hiç üzülmem +10 milyon € üstü güzel bir paraya da giderse çok çok iyi olur.
Scout ekibi herkes için adam baktığı söyleniyordu umarım yerine adam bulmuşlardır. :red: