Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki adamlara neden iyi teklifler gelmiyor diye hayıflanıyoruz.
Takım oyun oynamıyor adamlar nasıl parlasın?
En canlı örnek Ghezzal.
Beşiktaş bir rüzgar yakaladı, oyuncular da parladı.

Marcao çok değerli, neden yüksek teklif gelmiyor?
Hangi Marcao? PSV ye karşı 2 maçta da oynayan ve toplam 7 gol yiyen takımın stoperi olan Marcao.
İyi teklif beklemek Pollyannayı bile üzer...

Bu arada Marcao giderse hiç üzülmem +10 milyon € üstü güzel bir paraya da giderse çok çok iyi olur.

Scout ekibi herkes için adam baktığı söyleniyordu umarım yerine adam bulmuşlardır. :red:

Valla ha Avrupa ligine gitmişiz ha konferans ligine konferans ligi bu sene ıcin bizim adımıza daha hayirlida olabilir morutan iyi bir 6 numara Berkan transferi bizim için yeterli olacaktır

28.07.2021

Burak Elmas: "Bugün yarın, umarım birkaç iyi transfer haberiyle de dönme şansımız olacak."
Fatih Terim: "Yarın bir transferimiz olabilir. Berkan Kutlu, beğendiğim bir oyuncu. Olabilir... Başka oyuncu da olabilir."

Bekliyoruz...:money:

Fatih hocanın en büyük kişisel hatası, 'ben bilirim, ben oyuncuma kol kanat gererim' egosu ve işler kötü gittiğinde (ki bu çok normal, herkesin kötü dönemi olabilir) öfke kontrolünü yapamaması.

En büyük teknik hatası ise, yardımcılarını sürekli eski futbolcularından seçmesi. Yahu yap bir profesyonel ekip, diğer takımlardan farklı olalım. Yok. İlla o kulübede bir Hasan Şaş, bir Necati göreceğiz.

Bir diğer konu aslında 1. Madde ile baglantili. Egosu yüksek bir adam olduğundan, kendisine biat eden bir futbolcuya pozitif ayrımcılık yapıyor. Taraftar üzerinde etkisi de olduğundan, orada bir nevi show yapıp, takım üzerinde daha fazla etki yaratmaya gidiyor. Emre Akbaba, Ömer Bayram örnekleri malumumuz.

Avrupa ile makas açıldı olayı sonra. Tamamen boş bir argüman bana göre. Bir de işler kötü giderken sinirli yapısı sebebiyle kontrolünü kaybetmesinden dolayı, geçmiş basarilarinin da verdiği etki ile sürekli kendini suçsuz çıkarıp bahaneler bulmaya çalışması.

Bunlar bayağı bildiğin net negatif özellikler. Kişilik bu yaştan sonra değişmez ancak yardımcı hoca konusu gündeme gelebilir. Hocanın her zaman getirdikleri götürdüklerinden fazladır. Ligin de en ağır ve en iyi hocasıdır. O yüzden fazla şeyabmayin diye tavsiye veririm.

Özetle hocanın getirdikleri/götürdükleri her hoca gibi var. Ama emin olun getirdikleri her zaman fazla olmuştur ve olacaktır.

Ümit milli takımın sol beki kim Ömer Bayram aklıma geldi morelim bozuldu birde duran top kullanıyor stoper marcao ya kullandır ondan daha iyi kullanır

Luyindama'nın yerden kalkışına hakemin tepkisi

Elimizdeki adamlara neden iyi teklifler gelmiyor diye hayıflanıyoruz.
Takım oyun oynamıyor adamlar nasıl parlasın?
En canlı örnek Ghezzal.
Beşiktaş bir rüzgar yakaladı, oyuncular da parladı.

Marcao çok değerli, neden yüksek teklif gelmiyor?
Hangi Marcao? PSV ye karşı 2 maçta da oynayan ve toplam 7 gol yiyen takımın stoperi olan Marcao.
İyi teklif beklemek Pollyannayı bile üzer...
ghezzal örneği yanlış bir örnek olmuş. kulübü 3 milyona vermeye razı, oyuncuya arap ve türk liginden başka teklif yok.

son 2 senedir yaşadığımız anormal talihsizlikler silsilesi sağolsun, berkan kutlu'nun sağlık kontrolünden geçememesi gibi bir saçmalık haber çıkmasın diye bekliyorum.

van aanholtun lisansi bugün cikar herhalde

Berkani bugün uefa kadrosuna yazamazsak yine de sonradan eklenir gibi

belki bir tane daha oyuncu aliriz maca kadar

Yazdığımı anlamakta güçlük çektim sanırım.Gerekirse maaşlarının bir kısmı verilip kiralanmali,gerekirse feshedilmeli ve gerekirse yerlerinede alt yapıdan herhangi mali yükü olmayan adamlar getirilmeli yazdım.
Yabancı sınırı varken nereye gönderiyorsun yerlileri yahu ? Futbol Manager falan mı oynuyorsun. 3 tanesine katılırım gönderilmeli ama 12 tane adamı ve iki tanesini yeni almışken nereye gönderiyorsun? Gerçek hayattan kopup ütopik postlar atarak kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Ayrıca bir aşağıdaki mesajda yaşıma laf etmişsin? Alıntıladığım mesajda da her hangi bir sorun bulunmuyor.

28.07.2021

Burak Elmas: "Bugün yarın, umarım birkaç iyi transfer haberiyle de dönme şansımız olacak."
Fatih Terim: "Yarın bir transferimiz olabilir. Berkan Kutlu, beğendiğim bir oyuncu. Olabilir... Başka oyuncu da olabilir."

Bekliyoruz...:money:

Bunlar son kale. Bu duyumcularda patlarsa, başka elimizde duyumcu kalmadı. Nöbeti kapatıp gidelim.

KARDEŞ DÜNKÜ KADROYU MOURINHOYA VER YINE BIR CACIK OLMAZ SORUN TERIMDE DEGIL KADRODA..

TAKIMIMIZ BUGUN ULKENIN EN IYI TAKIMIYSA BU FATIH TERIM SAYESINDEDİR!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt