Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marcao'nun bu transfer döneminde satılacağını bende düşünüyorum ama öyle 6.5 falan olmayacağını az çok belli bence 15 falan teklifleri de olmaz ama bonuslar dahil 10-11 civarı + sonraki satıştan %15 pay civarı bir teklife gideceğini düşünüyorum. Sğorting'in denildiği gib ilk teklifi 6.5'sa onun bonusları falan da vardır. 8-8.5+2( bonus Avrupa kuplarına kalma+ ligi ilk 3'te bitirme gibi)+ sonraki satıştan %15 pay gibi bir şeye bitebilir gerçekten de bulduğumuz sol stoperin bonservisi 4 milyon civarıysa. Kısaca Marcao bonuslar dahil çift haneyi görürse satılması taraftarıyım sonuçta 4'e aldık 10 saatık gayet iyi yine 4-5'e al bu sefer 12-15'e satarsın Marcao başarılı olursa. Böyle böyle elindeki gençler değerlenir.

Mo'nun attıgı paslardan sonra topu olumlu kullanan biri yok takımda şuraya bak yaw. Mo'nun attıgı tüm isabetli pasları bok etmişler, o son pozisyonda kornerde topu uzaklaştırması bile dahil, sekidika birakmis topu taca
Öyle deme. Topu alip 3-5 kisiyi ipe dizip catala asamiyor topu. Bitmis yea, ayakta duramiyor yeaa, geri gitmis yeaa. Almayalim bonservisini bundan olmaz yeaa. Ondan sonra genc oyunu alip gelistirip satalim derler. Bizim taraftardan bi yol olmaz malesef. Sabir diye birsey yok

Tajon Buchanon bilen var mi?
Aslinda Amerika ve Kanada'ya abanmaliyiz. Adamlarin Africa kokenlileri iyice futbola yoneldi gibi.
Bu çocuk draft edildi bunun sözleşmesi özel sözleşme öyle bonservisi verdim aldım yapamazsın tüm haklarını alamazsın takımlarda birer tane en az draft oyuncusu olmak zorunda bu adam da iyi adam bu kontenjanı iyi futbolcuyla dolduruyorlar

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Barış alper 1.5 ay sürdü l, Berkay 1 ay sürdü.

Diyeceklerim bu kadar

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Peki cicaldau ve sacho boey kaç gün sürdü? Hep olumsuz olmayın lütfen. Bu transferlerin bu kadar sürüncemede kalması türkiye piyasası ile ilgili. Adamlar sana oyuncu vermemek için bin dereden su getirttiriyorlar. Fiyatları 2 3 kat arttırıyorlar.

Marcao'nun bu transfer döneminde satılacağını bende düşünüyorum ama öyle 6.5 falan olmayacağını az çok belli bence 15 falan teklifleri de olmaz ama bonuslar dahil 10-11 civarı + sonraki satıştan %15 pay civarı bir teklife gideceğini düşünüyorum. Sğorting'in denildiği gib ilk teklifi 6.5'sa onun bonusları falan da vardır. 8-8.5+2( bonus Avrupa kuplarına kalma+ ligi ilk 3'te bitirme gibi)+ sonraki satıştan %15 pay gibi bir şeye bitebilir gerçekten de bulduğumuz sol stoperin bonservisi 4 milyon civarıysa. Kısaca Marcao bonuslar dahil çift haneyi görürse satılması taraftarıyım sonuçta 4'e aldık 10 saatık gayet iyi yine 4-5'e al bu sefer 12-15'e satarsın Marcao başarılı olursa. Böyle böyle elindeki gençler değerlenir.

Bu adam gelirse marcao yerine biz marcao'yu çok ararız. Adam takımında hava topu hiç alamıyor neredeyse. MArcao'dan daha kötü hava hakimiyeti olan bir adam. Ve takımında 3'lü savunmanın sol stoperi.

marcao yanlış zamanda gidiyor eğer doğruysa 15 altına satıyorsak yazık

marcao yerine koreli stoperi alalım o vakit

Stoperlerin ikisininde yerli yapsak olur mu? Kimi alabiliriz oraya?

Kalecide yerli olursa, yabancı sorunu çıkmaz.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Leş bir topcu dorukhan. Dorukhan 3 senelik maliyeti ile berkanin bonservisini aldik, yonetimu kutlarım dorukhan işine girmediği için. Adam çöp ya, ayakta duracak hali yok.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla maliyetini bilmiyorum hiç bakmadım, kendini toplardı belki

Marcao 10 üstü rakamlara gidebilir fakat öyle 6.5 falan filan boş bir hamle olur. Kalsın bizde yanına pozisyon bilgisi üst düzey tecrübeli bir stoper alalım doğal olarak Marcao'nun da performansı artacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt