Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yemin ederim ofiste kahkaha attımYunusu gönderip sekidikayi tutarız.
İngiliz oyuncu gelse gelse caulker gelir italyan olarak da şu an getirebiliriz diyeceğim bir stoper yok tüm italyan stoperler şu an milli takım havuzunda iyi olanlar için diyorum son turnuva sonrası fiyatları uçtustoperlerden birini mutlaka tecrübeli ve büyük maçlarda oynayabilecek oyun görüşü yüksek italya yada ingiltere pasaportlu bir oyuncu olarak seçmeliyiz.
Yunus kimdir nedir neden böyle yüksek potansiyelli görülür bu Atalay bunlar boş topçu Ali Yavuz da öyle altyapı ürünü diye şişirmeyinYunus'u yollarsa anti-Terimci olmak zorunda kalacagim
Alt yapıdan gelen herhangi bir oyuncu +1 katkı verse bile yeter diyorum.Planlama basit.3 bölge belirledim Göbek orta sahada 2 Türk Berkan,Taylan(Birbirini yedekleyen 2 Türk),iki kanat(Kerem,B.yilmaz,E.Kilinç,Yunus Akgün,O.Çaglayan).Diğer bölgelerde kullanacağın 14 yabancı)...2'de yerli kaleci..Kadro:24 kişi oldu zaten.Gerisinide alt yapıdan ikame ederek 27 kişilik bir kadro kurdun oldu bitti.Yani sağ açıkta ve sol açıkta yedekli olarak Türk kullaniyoruz.Birde 6 numarada yedekli olarak Türk kullanıyoruz.Bunun neresi anlaşılmaz.Haaa diyebilirsin ki ben bu görüşe katılmıyorum,bence böyle olmamalı deyip görüş sunarsin.Ancak ergen gibi yok FM oynamıyoruz,yok pazarami satıyorsun gibi çiğ cümleler kullanmazsin.Cok şey beklemiyorum senden değil mi?Yabancı sınırı varken nereye gönderiyorsun yerlileri yahu ? Futbol Manager falan mı oynuyorsun. 3 tanesine katılırım gönderilmeli ama 12 tane adamı ve iki tanesini yeni almışken nereye gönderiyorsun? Gerçek hayattan kopup ütopik postlar atarak kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Ayrıca bir aşağıdaki mesajda yaşıma laf etmişsin? Alıntıladığım mesajda da her hangi bir sorun bulunmuyor.
Şu ana kadar hiç bi kulüple anlaşamamış olmasını maaş talebine bağlıyorum. Yüksek istiyodurNikola Maksimovic mi geliyoooor?
Bakalim bonservis alabilecekmiyiz yoksa gene cerez parasina mi gitti. Biz bi oyuncu istesek 5m den baslar fiyatlar ama bizden istediklerinde 200-300e gönderiyoruz. Enayi yiz ya
Biz iyi zamanında Younesi satipta para kazanamadik Yunusa kim para versin boş boş boş topçu 1 milyon euro kariyer zirvesi olurBakalim bonservis alabilecekmiyiz yoksa gene cerez parasina mi gitti. Biz bi oyuncu istesek 5m den baslar fiyatlar ama bizden istediklerinde 200-300e gönderiyoruz. Enayi yiz ya
Bence genel olarak kötu oldugumuz icin öyle görunuyor. Yoksa marcao gayet iyi tabi ara sira gerksiz fauller yapip kart/penalti yaptiriyor, ama hangi stoper yapmiyorki bu dediklerimi. 10-12 civari bi teklife satilabilir yerine de ozan alinir iyide olur. Luyindamayida 4e falan satabilirsek onun yerine de kaan veya yabanci tecrubeli bi stoper iyi oluristeyen istediği tepkiyi göstersin üstat pek umurumda olmaz. ben stoperlerimizi beğenmediğimi yazıyorum zaten uzun süreden beri .
iki stoperi de paket edip 13-15e kitlemek lazım bir yere ama şaşırmıyorum ben gelen düşük tekliflere. İyi durumda değiller çünkü