Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in eleştirilmesini istemeyen kişiler sürekli kadro bahanesine, oyuncu yok bahanesine sığınıyor. Feghouli ve Falcao hariç kadrodaki oyuncuları aldıran Fatih Terim. Devre arasında Yedlin'i isteyen de o, şu an Yedlin'i beğenmeyen de, Babel'in 6 ay peşinden koşan da o.

Rkdaş söylediklerine katilmamak mumkun değil. Ancak belki bu sefer yeni ve doğru olusturulan bir kadro ile ve tabi ki hocanın da kendi özüne dönmesiyle başarı yakalayabiliriz. Hoca kafa olarak değirmediyse zaten son senesi. Ha eğer Burak onu göndermezse kendisi de tıpış tıpış gider.

Yabancı sınırı olsun olmasın stoperi yerli yapma taraftarıyım mis gibi Kaan ve Ozan var. Ayrıca para ediyorken topçuları satmalıyız.
Luyindama para etmiyor gibi. Marcao'da son 1 yıldır biraz gozden dustu. Benim bildigim gs yonetimi ikisini satip uzerine para koyup ancak Ozan'i alir belki.

Maliyet maliyet deniyor da, tudorun 45m luk takimi cakil tasi mi aldi maas olarak? Onlarin maasini da ekleyelim ozaman..
Ekle yaw terimin bütün aldirdiklarini da ekle. 4 senedir 100 tane adam gelmiş gitmis, butun aldirdigi topçuları mundar etmis hala terime bütçe verilmedi diyorsunuz. Ayıptır.

Doğruluk payı var mı? Dün böyle bir ihtimali hiç girmediler çünkü.
UEFA'da öyle bir şey yazmıyor, sözlükte de paylaşmışlar bunu. Oynayamayacak anladığım kadarıyla.
"As a rule, a player may not play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League and/or UEFA Europa Conference League for more than one club in the course of the same season. Exceptionally, however, a player who has been fielded in the preliminary round, or in the first, second, third qualifying round or the play-offs of the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Europa Conference League is entitled to play in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Europa Conference League for another club as from the group stage. Moreover, as from the start of the knockout round play-offs, a player can be registered in accordance with Paragraph 46.01 to Paragraph 46.03. A substitute player who has not been fielded is entitled to play for another club competing in the UEFA Champions League, UEFA Europa League or UEFA Europa Conference League in the course of the same season, provided that he is registered with the UEFA administration in accordance with the present regulations."

44.06

Diagne dün gol attı belki ama ben halen bizim kalitemizde oyuncu olduğunu düşünmüyorum bize Halil mutlaka lazım

Ekle yaw terimin bütün aldirdiklarini da ekle. 4 senedir 100 tane adam gelmiş gitmis, butun aldirdigi topçuları mundar etmis hala terime bütçe verilmedi diyorsunuz. Ayıptır.
3 sene de kac tane bonservisli adam aldik yav. Adam mecburen kiralik topcular aldirdi, istediklerini de aldiklarini sanmiyorum en son alternatifler alinmistir. Gomis satilirken adama 2 tane forvet sözu verilmis 0 forvet gelmis. Ha bi son devre arasi transferleri istediklerini aldirmistir ki onlari isim isim kendisi acikladi zaten. E az kalsin sampiyon da oluyorduk hatay bjk sike yapmasaydi

3 sene de kac tane bonservisli adam aldik yav. Adam mecburen kiralik topcular aldirdi, istediklerini de aldiklarini sanmiyorum en son alternatifler alinmistir. Gomis satilirken adama 2 tane forvet sözu verilmis 0 forvet gelmis. Ha bi son devre arasi transferleri istediklerini aldirmistir ki onlari isim isim kendisi acikladi zaten. E az kalsin sampiyon da oluyorduk hatay bjk sike yapmasaydi
Sampiyon olup olmamak mesele değil ki. Iki sene üst üste sampiyon olduk da ne oldu, uste bir tuğla koyabildik mi? Surekli geriye gidiyoruz. Turkiyede sergen olmasa erol olur erol olmasa Terim sampiyon olur zaten. Edirneden çıkınca 40 maçta 3 galibiyetin var.

Bu sene de rezil olacağız ondan sonra hoca stanciuyu istedi cigaldoyu aldılar, gezzali istedi morutani aldılar vs diyeceksiniz. Boyle sonsuza devam edeceğiz hayirlisiyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt