Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kenarda bir tdnin ve antremanda ayaktenisi dışında birşeyler yapıldığı zamanlar. Kadroda inamoto, Emre Aşık, Sabri, cihan haspolatli, carrusca Tolga Seyhan gibi oyuncuların bulunduğu zamanlar. Çift forvetle liverpoolu 3-2 yeniyoruz. Kadroya bok atıp 7 gole suç bulmayanlara duyrulur. Bizim böyle çok maçımız oldu belki gençlerin yaşı tutmayanlar hatırlamaz. 5 yabancıyla 6 yabancıyla çöp tabir edilecek oyuncularla biz neler yaptık.
Şimdiki gibi Florya tatil köyü yada çiftlik değildi o zamanlar. TD degismedikce mbappe gelse onyekuru kadar verim alırız.

Uzun uzun yazılarla Fatih Terim savunulduğu sürece uslanmaz kendisi

Ya bu bizim takımın taç kullanamama sorunu nedir ya?

Yarı alan fark etmeksizin kazanılan her taçı rakibe teslim ediyoruz.

Çok ilginç bir durum bazen rakip baskı yapmadığında bile taçı zor şer kendi adamlarımıza atıyoruz.

Sampiyon olup olmamak mesele değil ki. Iki sene üst üste sampiyon olduk da ne oldu, uste bir tuğla koyabildik mi? Surekli geriye gidiyoruz. Turkiyede sergen olmasa erol olur erol olmasa Terim sampiyon olur zaten. Edirneden çıkınca 40 maçta 3 galibiyetin var.

Bu sene de rezil olacağız ondan sonra hoca stanciuyu istedi cigaldoyu aldılar, gezzali istedi morutani aldılar vs diyeceksiniz. Boyle sonsuza devam edeceğiz hayirlisiyla.

Yerlere göklere sığdıramadığımız Mancini bey devraldığı o süper kadro ile aylarca deplasman galibiyeti alamadı ve Ersun gibi bir mala Nisanda şampiyonluk verdi. mancini o yıl avrupada bişeyler yaptı evet ama zaten terim bir sezon önce aynı kadro ile çeyrek final yaptı.

Kadro mühendisi süper deha Tudor geldi onunlada bir BJK maçı hatırlıyorumki 10 0 lık maç 3 0 bitti tarihimizin en kötü derbi performansıydı. Ki avrupada abuk sabuk bir takıma elendik.

Kısacası bu hoca olayına çok takılıp kalıyorsunuz. Hocayı bu kadar itibarsızlaştırmayın yahu. Tamam eleştiri mutlaka olmalı bende eleştiriyorum ama adamı çöp hoca kıvamına getirdiniz. Bu kadar da zekaya hakaret olmaz.

Kenarda bir tdnin ve antremanda ayaktenisi dışında birşeyler yapıldığı zamanlar. Kadroda inamoto, Emre Aşık, Sabri, cihan haspolatli, carrusca Tolga Seyhan gibi oyuncuların bulunduğu zamanlar. Çift forvetle liverpoolu 3-2 yeniyoruz. Kadroya bok atıp 7 gole suç bulmayanlara duyrulur. Bizim böyle çok maçımız oldu belki gençlerin yaşı tutmayanlar hatırlamaz. 5 yabancıyla 6 yabancıyla çöp tabir edilecek oyuncularla biz neler yaptık.
Şimdiki gibi Florya tatil köyü yada çiftlik değildi o zamanlar. TD degismedikce mbappe gelse onyekuru kadar verim alırız.

sonuncu olmuştuk

daha güzel maceralarımız var

Ya bu bizim takımın taç kullanamama sorunu nedir ya?

Yarı alan fark etmeksizin kazanılan her taçı rakibe teslim ediyoruz.

Çok ilginç bir durum bazen rakip baskı yapmadığında bile taçı zor şer kendi adamlarımıza atıyoruz.
Gecen sene tactan 8-9 puan kaybettik. Saracchi sag olsun. Bu sezon daha da kroniklesmis bicimde devam ediyor. Kendi kafasına tac kullanan oyuncumuz var ya.

Yerlere göklere sığdıramadığımız Mancini bey devraldığı o süper kadro ile aylarca deplasman galibiyeti alamadı ve Ersun gibi bir mala Nisanda şampiyonluk verdi. mancini o yıl avrupada bişeyler yaptı evet ama zaten terim bir sezon önce aynı kadro ile çeyrek final yaptı.

Kadro mühendisi süper deha Tudor geldi onunlada bir BJK maçı hatırlıyorumki 10 0 lık maç 3 0 bitti tarihimizin en kötü derbi performansıydı. Ki avrupada.

Kısacası bu hoca olayına çok takılıp kalıyorsunuz. Hocayı bu kadar itibarsızlaştırmayın yahu. Tamam eleştiri mutlaka olmalı bende eleştiriyorum ama adamı çöp hoca kıvamına getirdiniz. Bu kadar da zekaya hakaret olmaz.
Dünyada daha kötü hoca var mi diye sorsan uzun süre düşünmem gerekir.

Fatih Terim eleştirisi konusunda ise bir ortası yok. Ya bir kısım Allah kerim Fatih Terim diyor, yada bir kısım mevcut orman yangınlarından bile hocayı suçlu bulacak halde. Ortamız yok. Dediğim gibi ben hocayı seven tayfadanım. Ama kimse Galatasaray'dan üstün değildir. Allah düşünelim diye de beyin vermiş. Yaptığı yanlışları veya doğruları söylüyoruz. Herşeyi yüzde yüz doğru yapan kimse yok, herkes eleştirilebilir, sana göre yanlış yapılan şeyler vardır. Evet doğru ben bir futbol eğitimi almadım, dediklerim kesin doğru şeyler kesin olması gereken şeyler demiyorum. Fakat kendimce bir şeylerden ders çıkarıp farklı görüşleride harmanlayıp doğruyu görmeye çalışırım. At gözlüklü değilim futbol dahil hiç bir konuda. Fakat yakıp yıkmak kolay, Fatih Terim'in bu kulübe kazandırdıklarını, bu kulübün de ona kazandırdıklarını unutmayalım. Bu işler karşılıklıdır. O yüzden kesin bir yorum doğrudur diye peşinden gitmeyip farklı yorumları da dinlemeyi, en ufak şeyde de yangın çıkarmamayı yakıp yıkmanın en kolay şey olduğunu unutmamalıyız.

Burkay renktaş, adı bizle çıkan koreli hakkında bilgin var mı def
Dün gece de bir arkadaşımız sordu forumda YouTube topçusu renktaş iyi stoper her topa kayarak hamle yapmaz bu adamin her hareketi tehlikeli cebinde kırmızı kart ve penaltıyla geziyor ayakları iyi ona lafım yok ama çok soveriz iyi stoper ayakta kalır kayarak yatarak hamle yapmaz bir de topun önüne yatıp duruyor topu değil adamı kapatması lazım bir kez çarpar korner olur ikincide seker kaleye girer

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha fazlasını Terim de yaptı. Real Madrid'i yenerken de Terim vardı başta. Terim'i savunmak için söylemiyorum ama geçmiş ile örnek verirsen bu takımın geçmişindeki büyük başarıların çoğunda Terim imzası görürsün.

Dün maçtan sonra çok da eleştirdim. Hata yapıyor, yanlış yapıyor. Kendisini eleştirecek, ona gerektiğinde yol gösterecek adamların olması lazım yanında. Hoca bak bu adamı istiyorsun ama şu oyun sistemine göre bu oyuncunun şu özelliği oyun sistemine uymaz diyebilecek adamlar lazım.

Evet vadesi doluyor hocanın. Ancak eksik kadro 2 maçlık performanstan dolayı gönderilmeyeceğini düşünürsek bir müddet duygularımızı bastırıp sabır göstermek gerekiyor.

Evet derim. Gecen sene terim olmasa ilk 5e giremezdik
😄 Bu sene diğer takımlar bu kadar leş olmasa zaten giremezdik. Allah diğer takımlardan razı olsun. Bende sana derim ki, başka bir td olsa bu kadar leş takımlarla şampiyonluk mücadelesi verirken ispartaspor tdsi başımızda olsa şampiyon olurduk

Transfer hocanın işi değildir.
Düzgün bir kulüpte yada düzgün yönetilen bir kulüpte bir Scout departmanı olur. Hatta kadro mühendisliği için bile çalışanlar olur.
Sen işte 20 tane adam önerirsin, hoca sıralama yapar, maddi olarak kimi alabiliyorsan alıp hocayı memnun etmeye çalışırsın.
Sen hocaya atıyorum kanatta babel ve jimmy durmaz dersen tabi hoca babeli seçer. Ama kanatta morutan veya babel dersen morutanı seçer.
Bu sadece örnek. Yani transferler üzerinden hocayı vurmak yanlış.

Hocaya çok saygısızlık ve haketmediği muamele gösterildiğini düşünüyorum. Hocanın bu konulardaki tek suçu yanındaki ekibi düzgün kurmaması. Yanına laf etmeyecek, ona karşı gelmeyecek ve onu her ne yaparsa yapsın kaba tabirle şakşakçılık yapacak adamlarla doldurdu. Selçuk,Necati falan bunlar hangi vasıfla, hangi teknik gerekçelerle yedek kulübesinde oturabiliyor ??? Hocam siz 3lü defans çıkıyorsunuz ama şunlardan dolayı şunu düşünseniz diyip kendi teorisini kanıtlamaya çalışan kimse yok. Hoca 11 forvetle çıkıyorum dese hocam büyüksün, hocam babasın, hocam en iyisini bilir diyen tipler doldu kulüp.

Bu dediklerimi kanıtlar şekilde de hocanın yetiştirip Türk futboluna kazandırdığı yakın zamanda 1 antrenör bile hatırlamıyorum. Olduysa da gözümden kaçmıştır. Pek beğenmesem de Avcı bile Karbonat Erol'u Aykut ise Avcı'yı falan yetiştirdi. Yeni hoca Sergen bile Çağdaş'ı yetiştirdi. Hadi bunları yetiştirdi demeyeceksek bu potansiyelleri olan adamları yardımcısı yaptı. Bizde bu potansiyel kimde var, Selçuk mu Necati mi ?? Güldürmeyin.
Çok benzer düşünmüşüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt