- 5 Eylül 2014
- 87.405
- 74.207
- 4.513
kerem övet'e göre ft ghezzali o maliyetle bile istemiş yönetim kabul etmemiş
………………..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem övet'e göre ft ghezzali o maliyetle bile istemiş yönetim kabul etmemiş
Keşke istifa etseydikerem övet'e göre ft ghezzali o maliyetle bile istemiş yönetim kabul etmemiş
İki oyuncuyu da bu sezon transfer ettiler saçma bir haber olmuş
Kerem Övet her gece baskete transfer olsun diye dua eden bir tip futbol ne alakakerem övet'e göre ft ghezzali o maliyetle bile istemiş yönetim kabul etmemiş
1 yıllık ama sözleşmeleri.İki oyuncuyu da bu sezon transfer ettiler saçma bir haber olmuş
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ara sıra futbol ile de duyumlar veriyor bu Sport Digitale'de ama pek doğru çıktığı görülmedi.Kerem Övet her gece baskete transfer olsun diye dua eden bir tip futbol ne alaka
Hemen de göndermez sezon sonu bakar onların durumuna 1 maçla alınan adam yollanmaz1 yıllık ama sözleşmeleri.
Berkanda ufak pürüzler halledildi"Berkan için prensipte anlaşıldı, ufak pürüzler konuşuluyor" şeklinde bir haber daha görürsem kusacağım....
Morutan işi olur ama bu olaylar beni biraz rahatsız ediyor bugün steaudan kaçmaya çalışan yarın bizden kaçmaya çalışır hiç profesyonel bir yapısı yok morutanin
Kerem Övet her gece baskete transfer olsun diye dua eden bir tip futbol ne alaka
Başka iki oyuncu için demiş