Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan işi olur ama bu olaylar beni biraz rahatsız ediyor bugün steaudan kaçmaya çalışan yarın bizden kaçmaya çalışır hiç profesyonel bir yapısı yok morutanin

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
keşke bütün topçular böyle güzel bonservis kazandırıp kaçsa. bizim en büyük sorunumuz çoğu zaman oynamayıp yatarak sözleşme sonuna kadar kalan topçular oldu

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keşke bütün topçular böyle güzel bonservis kazandırıp kaçsa. bizim en büyük sorunumuz çoğu zaman oynamayıp yatarak sözleşme sonuna kadar kalan topçular oldu

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim olay transfer yanlışları o ayrı konu ama morutanda maaşını almadığını bahane edip kacabilecek potansiyel var belki de Hagiden dolayı bize hayranlığı çoktur ondan çok istiyordur gelirse gorucez

Morutan işi olur ama bu olaylar beni biraz rahatsız ediyor bugün steaudan kaçmaya çalışan yarın bizden kaçmaya çalışır hiç profesyonel bir yapısı yok morutanin

Bonservis kazandirsinlar da istediği yere kaçmaya çalışsınlar her kimse onlar :)
Kendi takimindan daha büyük bir takım ilgi gösterdiğinde genç oyuncuların heyecandan dotleri başladı oynaması bence normal.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kerem'in sol kanatta olmayacağını düşünüyorum.

sağ kanatta oynaması onun için daha iyi olabilir. geçen sene sağda oynadığı anlarda daha etkiliydi. psv maçında da tek iyi hareketini sağ kanattayken yaptı.

belki de sola oyuncu aramalıyız.

Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu Berkan Kutlu h.o. ilk benden duyun istedim..
1627576341100.webp

Birisi kulübün sahibi, diğeri seçilmiş başkan. Biri rahatça para sokabiliyor, diğer tarafta parayı sokmak için yollar düşünmen lazım yoksa Banklara birliğine gidiyor ilk. Elmas';ın 10 gün söylemi yüzünde eleştirinden çok doğru o ayrı bir mesele.
parayı buldu da sokması kaldı

Bonservis kazandirsinlar da istediği yere kaçmaya çalışsınlar her kimse onlar :)
Kendi takimindan daha büyük bir takım ilgi gösterdiğinde genç oyuncuların heyecandan dotleri başladı oynaması bence normal.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum ben transfer süreci çok uzayan adamlardan bir yerden sonra soğumaya başlıyorum cicaldau boey gibi transferler en iyisi

hangi kazıklar ya ne kadar ezbere konuşmayı seviyorsunuz. topu topu 3 adam aldırdı biri yıllarca championship oynadı rusyada ispanyada oynadı para kazandırdı, diğeri fransaya yine para kazandırarak gitti. bu kadar boş konuşmak zor olmuyor mu yahu
Evet çok katkı ları dokundu. Hala tadımızda onları anınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt