Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riberiro,tanganga,koreli stoperden hangisini aldik,onu da açıklayalım

Aytaç ve Alpaslan ile beraber toplam 6 transfer oldu.

11 transfer kaldı, hadi aslanlar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu krizde kime ne kdr ödediğimizi bilelim. Garip yorumlardan kurtulmuş oluruz. Terime 3 Milyon euro diyorlar. Akbabaya ne kdr bayıldık bilelim.
İyi niyetli olmaya çalışıyorum geçen senenin devamk olup fazla para verileceğini düşünmüyorum ama bunun engellenmesi için federasyonun ırkçı kararlardan vazgeçmesi gerekir yoksa 1-2 sene sonra korktuğumuz bedeller gerçek olacak.
Federasyon kendine gelmeli Bulgar liginden hallice futbol olan ortamda kalitenin daha da düşüp sırf Türk pasaportu taşıyor diye birilerinin cebinin doldurulması gerekir.

Selim manav da koymuş fotoyu. Berkan hayırlı olsun...

O forma giyildiyse sözleşme imzalandı demektir. Fake olarak şu fotoyu paylaşma sözlü bir şekilde sıkmaktan farklıdır. Ciddi tepki toplar. Yani yemez gerçek olmasa öyle bir şey paylaşmak.

Asil sorun o foto nası sızdırıldı? Hani kulübün fotocusu hariç kimse foto cekemiyordu? En iyimser düşünce Berkan kendi çekmiştir yakın tanıdıklara göndermiş onlarda sizdirmis olabilir. Ciddi bir güvenlik problemi. Yarın öbür gün pwylasilmamaso gereken dosyalar da sizarsa büyük problem çıkar.

GSCimbom Mobile App

Berkanin hirsli bir yapisi var, yumruk siktigi resim mutlaka kendisine aittir

Ha, ayni pozun Alanyaspor formasi ile varsa bilemem, ama resimdeki kendisi yani

Çok net shop sağdaki arkadaşın vücut kıvrımlarına bakmak yeterli.
Edit detaylı inceledim emin de olamadım şimdi bak. Hiç gölge düşmemesi beni kıllandırdı.
2.edit: pantolonda bayağı bir hata yok mu ya, kıvrım desek o derece kıvrım olabilecek bir pantolon değil ve fiziğe ters bir yapıda kıvrım olamaz.

Son düzenleme:
O forma giyildiyse sözleşme imzalandı demektir. Fake olarak şu fotoyu paylaşma sözlü bir şekilde sıkmaktan farklıdır. Ciddi tepki toplar. Yani yemez gerçek olmasa öyle bir şey paylaşmak.

Asil sorun o foto nası sızdırıldı? Hani kulübün fotocusu hariç kimse foto cekemiyordu? En iyimser düşünce Berkan kendi çekmiştir yakın tanıdıklara göndermiş onlarda sizdirmis olabilir. Ciddi bir güvenlik problemi. Yarın öbür gün pwylasilmamaso gereken dosyalar da sizarsa büyük problem çıkar.

GSCimbom Mobile App
Ne diyon olm ya

Buda yılların şehir efsanesi ya. Geçmişte kadronun sızdırıldıgi dönem vardı hatırlarsınız. Onda da şüphelilere farklı kadrolar verilip öyle bulundu denmişti.

Hey gidi hey aklımızla alay etmeyin. Gerekiyorsa kulüp girişinde toplayın telefonları çıkışta alırsınız.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt