Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanganga hatırladığım kadarıyla hiç ikilide oynamadı zaten yanılmıyorsam. Başta sol bekti sonra 3lüde stoper sonra da sağ bek oynadı bir kaç maç.

2lide nasıl bir rolü olur bilemedim, hız ve top kullanımı ok ama pozisyon bilgisi zayıf stoperlerden bıktım.
Aynen öyle tanganga nasıl bilmiyorum ama oraya pozisyon bilgisi yüksek tecrubeli marcaoyuda geliştirecek bir adam istiyorum yani bizdeki ujfa neill gibi lider stoper ujfa bizdeyken semih bile gözümüze terry gibi geliyordu

Davinson - Dier şu an en önemli 2 opsiyon ama +1 baba + 3-4 yedek stoper şart bunlara sakatlıktan çekiyoruz malum. Tanganga pek olası gelmiyo bana halen

Aynen bana da pek mantıklı gelmiyor. Bakalım göreceğiz. Kaldı ki ben hala Luyindama'nın tekrar kazanılması gerektiğini düşünüyorum ama belli ki hoca kafasında silmiş.

Tanganga haberi İngiliz basınında çıktı tinerci Ertanı anıp durmayın.
Haberi yapanlar bu gün bir haber daha yaparak oyuncu ve kulübünün kiralık tercihi İngiltere'den bir kulüp ve bunun için son ana kadar bekleyecekler gibisinden bir haber daha yapmıştı bu sabah yanılmıyorsam. Koreli gelecek gibi sanki hatta Aralık ayında sözleşmesi biteceği doğruysa üstüne 3 milyon euro gibi para alarak Luyindama ile takası iyi olabilir ama Koreli'de de boyuna rağmen hava toplarında kötü diyorlar.

3lü defans yapcaz.
Tanga-luyi-marco
Üç yabancıyla üçlü defans, yabancı kotası açısından yanlış planlama olur ki Luyi' nin defoları malum...

Kaan + mesela Ferro çok daha iyi olurdu...Kaan-Ferro-Marcao...

Şart değil ama Marcao' nun yerine yahut yedeğine Abdülkerim' i de isterdim...

Oldukça hızlı,sert ve hamleli bir defans oyuncusu.Ayagi da fena değil.Ligdeki en hızlı stoper olur gelirse.Ancak bence gelmez en kotu kendi liglerinde alt kategori bir takıma kiralarlar.
O kadar hızlı bi stoper değil ya. Hamlelerde zamanlaması eh işte. Sertlik ise premier lig sertliği. Zaten bahsettiğin özellikleri ortalama üstü olsa Spurs'ta şu stoper yokluğunda adı bizimle gündeme bile gelmezdi.

Tanganga hatırladığım kadarıyla hiç ikilide oynamadı zaten yanılmıyorsam. Başta sol bekti sonra 3lüde stoper sonra da sağ bek oynadı bir kaç maç.

2lide nasıl bir rolü olur bilemedim, hız ve top kullanımı ok ama pozisyon bilgisi zayıf stoperlerden bıktım.
Ne kadar katkısı olmuştur bilmiyorum ancak ingiltere alt yaş katogorilerinde 2 li stoper oynamış zaman zaman.Klübünde sadece 1 maçını gördüm 2 lide.Genelde 3 lünün solunda sol bek yada sağ bek olarak tercih edilmiş.

Bu sürecin sonunda oluşacak 4lu belli.

Fransız-Donk-Anholt-Tatanga

Menajer uçakta değilmiş diyorlar. Kolpacida olsa Özgür Sancar insanin inanası geliyordu

Sol bekte zorunluluktan oynadı. Geçen sene 2'li stoperde zaman zaman oynadı ve bana kalırsa öyle çok da sırıtmadı. Yüreğiyle oynayan bir oyuncu. Tekmeye kafa sokanlardan yani. Pozisyon bilgisi de kötü değil bence yaşına göre. Tek sorunu konsantrasyon problemi yaşaması işte.
İnşallah gelir ve tutar, pozisyon bilgisi konusuna takığım son dönemde.

Profil olarak doğru oyuncu, İngiltere alt yapılı olması da iyi.

4lü stoperde oynadığı maçlara bir bakayım, bana denk gelmemiş.

Hemen kadro yapalım

Irfancan

Boey Tanganga Riberio PVA

Dieng

Cicaldau Berkay

Morutan Mo Kerem.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt