Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar hızlı bi stoper değil ya. Hamlelerde zamanlaması eh işte. Sertlik ise premier lig sertliği. Zaten bahsettiğin özellikleri ortalama üstü olsa Spurs'ta şu stoper yokluğunda adı bizimle gündeme bile gelmezdi.
Valla bizim ligde kendi kadar hızlı bir stoper olduğunu sanmıyorum.P.L.baska seviye değerlendirirken bizim ligin verilerine göre bakıyorum.

E7fIDWRWEAMMVd3

Valla bizim ligde kendi kadar hızlı bir stoper olduğunu sanmıyorum.P.L.baska seviye değerlendirirken bizim ligin verilerine göre bakıyorum.
Tamam haklısın iki lig arasında fark çok da Tanganga da anllattığın profilde birebir bi adam değil

Bizimle adı çok çıkmıştı daha önceden ben ilk ona gidilir stoper için yabancı bakılıyorsa diye düşünüyordum ama adı bu sen hiç çıkmadı Viktor Nelsson

adam mourinho'ya minnettar şans verdiği için
Bildiğimiz sakar stoperlerden. Yanlış hatırlamıyorsam Mou forma vermese de Pochettino veriyordu. Potansiyelini o yüzden yüksek görüyor taraftarlar. Pozisyon bilgisi eksik ama mücadeleci stoperlerden. Kira olacak olması sebebiyetiyle fazla para harcamayacağız, bu olumlu ama Marcao ile tandemi kafamda oturmadı. Fener’de bulunan Szalai gibi birisi ile daha iyi bir ikili olurlarlardı ama ben Denayer benzeri bir hikaye çıkabileceğini düşünüyorum. Onun gibi zaman zaman hatalarda yapacaktır ancak yine de seveceğimizi düşünüyorum.

Allahını seven bana Ahmet Denizci duyumu atsın.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt