Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür Sancar dünkü paylaşımı görmüş ona göre söylüyordur ya. Arada bin tane gelişme oldu. Adam bizden geridedir muhtemelen bilgi olarak, aldırmayın.

Bu ara aşırı derecede genç stoper ismi çıktı. Demek ki bir saldırı var şu anda. Bu da demek oluyor ki basında ismi çıkmayan biri pat diye gelecek.

bizde en son ne zaman britanyalı bir oyuncu oynadı

galli dean saunders sondu herhalde

Tanganga

FM 2021;

1627586568805.webp

FIFA 21;

1627586601231.webp

A takıma çıkaran Mou değil miydi yav hatta Danny Rose'un takımdan ayrılmasına sebep oldu bu elemanın sol bekte oynaması o dönem.

Stoperde oynayamadığı için tepki aldığını hatırlıyorum. Son alternatif yapmıştı o dönem. İlk başta baya sükse yapmıştı ama. Mou Dier’i stopere çekip, Tanganga’yı kesmişti sanırım. Bu tepki almıştı o dönem. Rose son yıllarda hep berbat oynamıştı, hiç Tanganga’dan dolayı kesildiği aklımda kalmamış. 3’lü savunmada sağ stoper oynuyordu.

Berkan Kutlu transferine sevindim, fotonun gerçek olduğunu düşünüyorum.
Tanganga adlı oyuncunun stoper olduğu söylenmiş ama stoperde bakılacak ilk özellik olan "boy"konusuna kimse dikkat etmemiş.Şahsen ben oyuncunun boyunun 1.84 olduğunu gördükten sonra diğer özelliklere bakma gereksinimini duymadım.Çünkü bir an gözüme kısa boylu Semih-Serdar stoper ikilisi ile her yan topun gol olduğu Rikerink dönemi geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt